hu en
2020. Augusztus 02. 13:46  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Juhász Roland, Nego Loic és Bolla Bendegúz is bekerült a 2019/2020-as álomcsapatba

Márton Gábor a harmadik legjobb NB I-es edző lett a HLSZ szavazásán. 

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) idén 30. alkalommal kérte fel a játékosokat, hogy megválasszák a mögöttünk hagyott bajnoki év legjobbjait.

Az elmúlt hetekben több száz labdarúgó voksolt. Fontos megemlíteni, hogy a pandémia miatt elektronikus úton - a csapatkapitányok közreműködésével - jutott el a HLSZ által felkért neves szakemberekből álló grémium segítségével összeállított jelöltlista az érintettekhez, akik a férfiaknál hat, a hölgyeknél két kategóriában szavazhattak, továbbá összeállíthatták a saját "Év csapatukat" is 1-4-3-3-as felállásban - olvasható a hlsz.hu-n.

A legjobb 21 éven aluli labdarúgók között a minden második voksot begyűjtő Bolla Bendegúz (50%) lett a befutó, megelőzve Kiss Tamást (PAFC/DVTK, 22%) és Szenderi Norbertet (Honvéd, 20%). Bolla Bendegúz az előző szezonban a Vidi kölcsönjátékosaként a ZTE-ben futballozott, a nyári felkészülést azonban már csapatunkkal kezdte meg. 

Legszorosabb végeredménnyel a legjobb edző kategória jelöltjei végeztek. A győztes Kuttor Attila (Mezőkövesd, 35%) a voksok alig több mint egyharmadával nyert, mindössze néhány százalékkal megelőzve Serhij Rebrovot (Ferencváros, 26%) és Márton Gábort (ZTE, 25%), aki már a Vidi vezetőedzőjeként dolgozik. 

A 2019/2020-as bajnoki év legjobb tizenegye:

Kapus: Dibusz Dénes (Ferencváros)
Védők: Miha Blazic (Ferencváros), Juhász Roland (MOL Fehérvár FC)Nego Loic (MOL Fehérvár FC)Bolla Bendegúz (MOL Fehérvár FC / ZTE)
Középpályások: Cseri Tamás (Mezőkövesd), Sigér Dávid (Ferencváros), Gazdag Dániel (Honvéd)
Támadók: Radó András (ZTE), Oleksandr Zubkov (Ferencváros), Isael da Silva (Ferencváros)

 

Hírek
Jegyinformációk az Újpest FC elleni bajnokira 2020. Október 04.

Már elindult a jegyértékesítés! Belépőt online, a VidiShopban, a Fehérvári Jegyirodában és a Petőfi Kultúrtanszéken is lehet váltani. Személyes adatok megadása nem kötelező.

Harmadszor juthatunk az Európa Liga csoportkörébe 2020. Szeptember 29.

Eddig négyből kétszer sikerült. Csapatunk 2012, 2015, 2017 és 2018 után játszik újra nemzetközi csoportkörért. Felidézzük az eddigi "mini-döntőket" és az addig vezető utakat!

Rúben Pinto a Vidi játékosa 2020. Szeptember 29.

A 28 esztendős, többszörös portugál utánpótlás-válogatott középpályás legutóbb a CSKA Sofia csapatában futballozott. 

Szurkolói információk az Újpest FC elleni bajnokira 2020. Szeptember 29.

Kapunyitás vasárnap 18:30-kor. A gyerekeket ismét várja a gyereksarok, emellett Te is tekerhetsz az egészséges életmód jegyében a szívedért, mi pedig megajándékozunk minden résztvevőt! Lesz Teqball-bemutató is és te is kipróbálhatod ezt a nagyszerű játékot.

„Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!" - 2020-ban is 2020. Szeptember 29.

Szeptember 29-e a Szív Napja. Az MLSZ ebben az esztendőben is csatlakozik az UEFA társadalmi felelősségvállalás programjához. A Vidi - Újpest meccsen pedig Te is tekerhetsz az egészséges életmód jegyében a szívedért, mi pedig megajándékozunk minden résztvevőt!

Négy Vidi-játékos kapott meghívót Marco Rossitól 2020. Szeptember 28.

A válogatottra hat nap alatt három idegenbeli tétmérkőzés vár októberben.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek