hu en
2020. Augusztus 01. 22:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Keményen dolgoztak a srácok"

A mérkőzés után Márton Gábor és Ante Simundza értékelte a Vidi – Mura felkészülési találkozót.

Márton Gábor: "Keményen dolgoztak a srácok. Egyre inkább viszontlátjuk tőlük azokat a dolgokat, amiket az edzéseken gyakorolunk. Azt is látjuk azért, hogy egyelőre kissé ólomlábakon mozognak egyes szituációkban. Értem ez alatt, hogy nem feltétlenül érnek oda, vagy nem feltétlenül nyúlnak úgy egy-egy labdához, ahogy azt szeretnénk. Ez a felkészülésnek ebben a szakaszában normálisnak nevezhető. Mindemellett a mai meccsen bőven volt helyzetünk, remélem, hogy egy-két hét múlva már sikerrel jövünk le a pályáról egy, a maihoz hasonló meccs után.”

Ante Simundza: "Részünkről nagyon jó mérkőzést játszottunk. A MOL Fehérvár FC nehéz ellenfél. Azt gondolom, kihoztuk magunkból, ami ma bennünk volt, de hiszem, hogy ennél jobban is tudunk játszani. Jó úton járunk, és ahogy mondják, idegenben jó az iksz.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek