hu en
2020. Július 30. 18:14  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Csütörtökön egy edzéssel folytatódott a bükfürdői edzőtábor

Délelőtt a szakmai stáb tagjai, délután a játékosok futballoztak. 

A kedd esti, Slovan elleni felkészülési mérkőzést követően szerdán délelőtt edzett a csapat, míg csütörtökön délután vezényelt bő másfél órás foglalkozást Márton Gábor vezetőedző. Ez azonban nem jelenti azt, hogy futball nélkül telt volna el a csütörtök délelőtt Bükfürdőn, ugyanis a Vidi szakmai stábja kétszer 25 perces meccset játszott az egészségügyi stáb és a kitmanekből álló vegyes csapat ellen.

Ebéd után csendes pihenő következett, majd 16:15-től a szálloda egyik különtermében készülődtek a játékosok a délutáni edzésre, mely 17 órakor kezdődött a jól előkészített bükfürdői futballpályán.

Az edzés elejét maroknyi lelkes fiatal gyermek tekintette meg a pálya melletti lelátóról, majd fél óra elteltével a szomszédos pályára vonultak, nekik is elkezdődött az edzés. 

Játékosaink a bemelegítést követően különböző technikai feladatokat végeztek el, majd két részre osztotta Márton Gábor a keretet és egymás elleni játék következett sok szép megoldással és szebbnél szebb gólokkal, melyeket olykor hangos tapssal jutalmaztak a szomszéd pályán edző gyerekek, amikor épp ivószünetük volt. 

Az edzés végeztével a csapat visszatért a szállásra, a vacsorát követően a játékosok pihenőre vonultak, hiszen pénteken ismét két edzés vár rájuk. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek