hu en
2020. Július 25. 22:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Tudtam, hogy nem leszünk frissek, de játékban többet vártam"

A két vezetőedző értékelte a Haladás - Vidi felkészülési mérkőzést.

Márton Gábor:

"Van hova fejlődnünk, az biztos... Hétfőn kezdtük az edzéseket, pénteken is elég komoly terhelést kaptak a játékosok, ezért is játszott szinte mindenki csak egy félidőt. A Haladás más periódusban van, egy hét múlva már bajnokit játszanak, egyértelmű, hogy más a fizikai állapotuk. Tudtam tehát, hogy nem leszünk frissek, de játékban többet vártam. Keveset mozogtunk és kevés helyzetet alakítottunk ki, nem lehet mindent a fáradtságra fogni. Jobban, nyugodtabban kellett volna fociznunk. Ugyanakkor van még időnk, biztos vagyok benne, hogy fejlődni fog a játék, és nyilván az edzőmeccsekkel az állapotunk is egyre jobb lesz. A bajnoki rajtra kell tökéletes formába kerülnünk."

Mátyus János:

"Köszönjük, hogy egy ilyen nagy csapat, mint a MOL Fehérvár FC eljött hozzánk Szombathelyre, köszönjük a látogatást és mindenek előtt a lehetőséget, hogy játszhattunk velük. Véleményem szerint nagyszerű mérkőzés volt. Tudjuk, hogy a Vidi még a felkészülés elején jár. Próbáltuk eltüntetni a pályán a két csapat közti osztálykülönbséget és ez szerintem sikerült is. Ezek a mérkőzések azonban nagyon becsapósak tudnak lenni.A mai találkozóból is kiindulva tekintünk előre a fő feladatunkra, ami jövő vasárnap lesz Siófokon, ahol az első éles mérkőzésünk következik a szezonban. A Vidi egész éves munkájához sok sikert kívánok.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek