hu en
2020. Július 25. 22:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
TUDÓSÍTÁS
Gól nélküli döntetlen a Haladás otthonában

Csak helyzetekig jutottak a csapatok Szombathelyen.

Barátságos, 2020-2021, Nyári felkészülési mérkőzések, Nyári felkészülésMeccs center 
0-0
(0-0)

Szombathelyi Haladás:
Verpecz -- Holdampf, Rácz (Doktorics 75), Szekér (Tóth 46), Schimmer, Németh, Csilus, Bosnjak, Mocsi, Jancsó, Simon (Németh 61)

MOL Fehérvár FC:
Rockov (Kovács Dániel 46) -- Zeke (Nikolov 46), Stopira (Hangya Szilveszter 46), Rus (Musliu 46), Bolla (Fiola 46) -- Nyári Patrik (Nego 46), Pátkai (Nyári Patrik 62) -- Géresi (Petrjak 46), Houri (Zivzivadze 46), Funsho (Hodzic 46) -- Nikolics (Vágó 46)
2020.07.25. SzombathelyHaladás SportkomplexumEsős, 20 Celsius-fok1000 nézőJátékvezetők: Dr. Kovács GergelyNémeth AndrásHorváth Zoltán

A 2020-2021-es szezonra való felkészülés első edzőmérkőzését szombat este játszottuk Szombathelyen, a Haladás ellen. A hazaiak egy hét múlva már bajnokin lépnek pályára, nekik ez a találkozó volt az utolsó meccsük az NB II-es rajt előtt. Márton Gábor vezetőedző a Rockov - Bolla, Rus, Stopira, Zeke - Pátkai, Nyári - Funsho, Houri, Géresi - Nikolics kezdőt küldte pályára.

A hazaiak rögtön az elején átlövésekkel próbálkoztak, Rácz kétszer, Németh Milán egyszer lőtt távolról, utóbbi második kísérleténél Rockovnak kellett védenie. A 10. percben Bolla beadását Nikolics fejelte mellé. A 13. percben Simon András lőtt estében 25 méterről, Rockov hárította a jobb alsóba tartó labdát. Hat perccel később Funsho éles beadásáról centikkel maradt le Nikolics a hosszún. A következő helyzetre a 29. percig kellett várni, ekkor Rácz szabadrúgását ütötte ki a léc alól bravúrral Rockov. A 34. percben Simon éles, lapos beadására vetődött ki Rockov és közösen a becsúszó Russal menteni tudtak. Két perc múlva Houri lőtt egy testcsel után 10 méterről, ballal a kapu mellé. A 39. percben Holdampf bombáját óriási bravúrral ütötte ki kapusunk, alig egy perccel később Bolla lövése felpattant, Verpecz tolta ki a léc alól a labdát. A félidő vége előtt Jancsó hagyott ki egy hatalmas helyzetet az ötösről, fölé lőtte Simon labdáját.

A második játékrészre csak Pátkai Máté maradt a pályán a kezdőnkből, a következő csapattal álltunk fel: Kovács Dániel - Vágó, Fiola, Musliu, Hangya - Pátkai, Nikolov - Nego, Hodzic, Petrjak - Zivzivadze.

A második félidő első 10 percének végén előbb Musliu mentett Simon elől, majd kicsivel később Simon már fejelni tudott, Kovács hatalmasat védett. Az 59. percben Nikolov szöglete után Musliu fejelhetett tisztán, pont egy védőt talált el. A 68. percben Kovács védte Rácz lövését. Három perccel később Nikolov lőtt laposan egy lecsorgó labdát a bal alsó mellé 17 méterről. A 74. percben újra a legaktívabb hazai, Rácz Ferenc próbálkozott, szabadrúgását Kovács kiütötte a jobb alsó elől. A 81. percben Petrjak lőtt 25 méterről, nem sokkal ment el a jobb alsó mellett a labda, két perc múlva Csilus is elvállat egy lövést messziről, ez a felső léc fölött hagyta el a pályát. Az utolsó percekben már nem alakult ki újabb helyzet, gól nélküli döntetlennel végződött a mérkőzés.

Csapatunk a találkozó után Szombathelyről Bükfürdőre utazott, ahol elkezdődik a 11 napos edzőtábor. Legközelebb kedden lépünk pályára, a Slovan Bratislava vendégei leszünk Pozsonyban. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek