hu en
2020. Július 22. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Bükfürdőn edzőtáborozik a Vidi július 25-től augusztus 4-ig

A felkészülés 11 napja alatt - a tervek szerint - négy meccset játszik együttesünk. 

Az egészségügyi szempontokat figyelembe véve - az elmúlt évekkel ellentétben - idén nyáron nem Ausztriába utazik csapatunk edzőtáborozni, Bükfürdőn készülünk majd a következő szezonra. A tábor július 25-én, szombaton kezdődik és augusztus 4-én, kedden ér véget.

A 11 nap alatt - a tervek szerint - négy edzőmeccs vár Márton Gábor legénységére. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, szombaton a Haladás ellen lépünk pályára Szombathelyen. Három nappal később, jövő héten kedden a szlovák bajnokcsapat, a ŠK Slovan Bratislava ellen mérkőzünk meg, augusztus 1-jén az osztrák élvonalban szereplő SV Mattersburg lesz az ellenfelünk, míg az utolsó napon, augusztus 4-én a szlovén másodosztályú, idén Szlovén Kupa-döntőt vívó NK Nafta Lendava együttesével találkozunk.

A Vidi tervezett edzőmérkőzései a bükfürdői edzőtábor ideje alatt:

2020. július 25. MOL Fehérvár FC - Szombathelyi Haladás
2020. július 28. MOL Fehérvár FC - ŠK Slovan Bratislava
2020. augusztus 1. MOL Fehérvár FC - SV Mattersburg
2020. augusztus 4. MOL Fehérvár FC - NK Nafta Lendava

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek