hu en
2020. Július 11. 15:20  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Géresi Krisztiánnal szerződést hosszabbítottunk

Saját nevelésű támadónkra továbbra is számít klubunk. 

Géresi Krisztián öt évvel ezelőtt, 2015. november 28-án debütált az élvonalban egy MTK elleni meccsen, majd pár héttel később, december 12-én megszerezte első NB I-es gólját is, amely ráadásul az utolsó volt a Sóstói Stadionban, nem mellesleg pedig győztes találat a Paks ellen.

Géresi eddig 76 tétmeccsen lépett pályára csapatunkban, ezeken összesen 13 gólt szerzett. Találatai közül kiemelkedik az a 2016-ban szerzett Haladás elleni gólja, melyet a 2016-os esztendő legszebb fehérvári találatának választottak meg szurkolóink.

"Senkinek, még az ellenségeimnek sem kívánom azt, amin az elmúlt két és fél évben Géresi Krisztián keresztül ment. A klub mindvégig mellette állt, mindenben támogattuk őt, neki pedig eszébe sem jutott az, hogy ne itt, a Vidiben építse fel magát ismét. A mai világban nagyon jó dolog az, hogy vannak olyan emberek, akikben még meg lehet bízni, sajnos ritkaság az ilyen. Várjuk vissza azt a Géresi Krisztiánt, aki annak idején a válogatott ajtaján dörömbölt, mert az a játékos ennek a mai Vidinek is nagy erősítést jelenthet" - mondta Kovács Zoltán sportigazgató. 

"Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a klub vezetésének, akik egy percig sem mondtak le rólam. Csak előre tekintek, nem szeretnék a múlttal foglalkozni, legszívesebben elfelejteném az elmúlt két és fél évet. Ugyanakkor főleg mentálisan nagyon megerősödtem ez idő alatt. A családomnak és a páromnak is szeretném megköszönni, hogy végig mellettem álltak. Az elmúlt hetekben az NB III-as csapattal készültem, edzőmeccseken is pályára léptem. Nyilván még nem vagyok jó erőnléti állapotban, de már nagyon várom, hogy elkezdődjön az NB I-es csapat felkészülése és csatlakozhassam a többiekhez. Rengeteg támogatást kaptam a szurkolóktól is, a városban nagyon sokan megállítottak a utcán, jobbulást kívántak és folyamatosan érdeklődtek a hogylétemről. Az pedig, hogy a 2016-os gólomat az év Vidi-góljának választották a drukkerek, kifejezetten jól esett, már csak ezért is szeretnék minél jobb formában visszatérni és újabb szép sikerekhez segíteni a csapatot" - nyilatkozta Géresi Krisztián. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek