hu en
2020. Július 03. 10:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nego Loic szerezte az elmúlt évtized legszebb Vidi-gólját

Védőnk Chelsea elleni bombájára szavaztatok a legtöbben.

Az elmúlt tíz esztendő volt klubunk történelmének eddigi legsikeresebb időszaka, hiszen három bajnoki cím és egy Magyar Kupa-győzelem mellett két alkalommal is bejutottunk az Európa Liga csoportkörébe. Azonban nemcsak a megnyert serlegek és a nemzetközi sikerek tették emlékezetessé az elmúlt évtizedet, hanem a Vidi-gólok is. Az elmúlt két hónapban megszavaztátok a 2010 és 2020 közötti időszak legszebb találatait, az alábbi gólok kerültek a döntőbe: 

2010 legszebb Vidi-gólja: André Alves 
2011 legszebb Vidi-gólja: Sándor György
2012 legszebb Vidi-gólja: Sándor György
2013 legszebb Vidi-gólja: Kovács István
2014 legszebb Vidi-gólja: Nikolics Nemanja
2015 legszebb Vidi-gólja: Vinícius Paulo
2016 legszebb Vidi-gólja: Géresi Krisztián
2017 legszebb Vidi-gólja: Danko Lazovics
2018 legszebb Vidi-gólja: Nego Loic
2019-2020 legszebb Vidi-gólja: Lyes Houri

A tíz legszebb találat közül az elmúlt hét napban szavazataitok alapján Nego Loic gólja érdemelte ki az évtized legszebb Vidi-gólja címet, ugyanis az összes szavazat 44%-át ez a találat kapta. Második helyen, a szavazatok 15%-át megszerezve Danko Lazovics találata végzett, míg az összes szavazat 9%-át Lyes Houri gólja kapta, így övé lett a harmadik hely. 

Nézd meg Nego Loic bombagólját (az összefoglalóban 2.00-tól látható)!

Másfél évvel ezelőtt, néhány nappal a Chelsea elleni EL-csoportmeccs után így nyilatkozott honlapunknak Nego: "A Chelsea elleni meccset követően az éjszaka folyamán elég sokszor visszanéztem a gólomat, de nem is magam miatt, hanem azért, mert a fiam rendkívül boldog volt, újra és újra meg kellett néznünk a találatomat (nevet). Számomra az életben az egyik legnagyobb öröm az, ha a pályán nyújtott teljesítményemmel boldoggá tehetem a családomat. Rendkívül érzelemdús meccset játszottunk a Chelsea ellen. Először hátrányba kerültünk, de perceken belül sikerült egyenlítenünk, a félidő végén enyhe fölénybe is kerültünk, majd a szünetben jött a sokkoló hír, hogy simán vezet a BATE Görögországban. Ennek ellenére nem estünk össze, sikerült megszereznünk a vezetést is a világ egyik legjobb csapata ellen, végül döntetlen lett, ez pedig azt jelentette, hogy a csoportból egyedüli csapatként nekünk sikerült pontot rabolni a Chelseatől. A második gólunk egy szenzációs akció után született meg, Milanov zseniális labdát adott nekem, amit szerencsére sikerült jól eltalálnom. Nem is tudom, mi mindenre gondoltam a gólt követő másodpercekben, egyszerűen leírhatatlan érzés volt bevenni az angol együttes kapuját."

Köszönjük, hogy rengetegen részt vettetek az elmúlt hetekben klubunk játékán, és megszavaztátok az évtized legszebb Vidi-gólját!

CÍMKÉK
Nego Loic
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek