hu en
2020. Július 02. 10:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visar Musliu: "Remélem, jövőre minden fronton eredményesebbek leszünk"

Válogatott védőnk értékelte a 2019/2020-as idényt. 

"Tavaly nyáron, amikor a Vidibe igazoltam, tisztában voltam azzal, hogy egy olyan klub játékosa leszek, amely minden évben trófeákért harcol. Így volt ez ebben a szezonban is, nagyon sajnálom, hogy ezúttal nem sikerült egy serleget sem nyernünk. Nyilván emiatt csalódott vagyok, ám az összképet tekintve azért több pozitív dolog történt velem. Minden várakozásomat felülmúlta mindaz, amit itt a Vidinél tapasztaltam. Rendkívül profi körülmények között futballozhatunk, a stadionok csodálatosak, Székesfehérvár pedig az egyik legszebb város, amit életemben láttam. Úgy érzem, a csapat és a szurkolók is hamar befogadtak, szerencsére a bemutatkozásom is jól sikerült, hiszen életem első NB I-es bajnokiján nem csak nyerni tudtunk, de gólt is sikerült szereznem.

A tavaszi szezonra rányomta a bélyegét a világjárvány, furcsa időszak volt ez minden ember életében, bár egyelőre még nem beszélhetünk múlt időben, hiszen például míg itt Magyarországon egyre jobb a helyzet, és többek között már a futball-mérkőzésekre is kilátogathattak a szurkolók az utolsó fordulókban, addig a környező országok többségében még más a helyzet. A szünetben az a tervem, hogy hazautazom Észak-Macedóniába, hiszen tavaly óta nem jártam otthon. Szerencsére a családom és a barátaim is jól vannak és egészségesek, jó lesz újra velük egy kis időt eltölteni. Fontos, hogy a következő két hétben mindenki feltöltődjön, hiszen július közepén kezdődik a nyári felkészülésünk, augusztusban pedig rajtol a bajnokság és a nemzetközi kupaszezon is. Remélem, jövőre minden fronton eredményesebbek leszünk, mint a most befejeződött szezonban voltunk" - nyilatkozta honlapunknak Visar Musliu. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek