hu en
2020. Június 30. 09:30  -  molfehervarfc.hu   -   Nemzeti Sport   -   Fotó: molfehervarfc.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Kovácsik Ádám lett az idény legjobbja a Nemzeti Sport osztályzatai alapján

Az év kapusa és a szezon legjobbja cím is hálóőrünket illeti a napilap szerint.

A Nemzeti Sport osztályzatai alapján a 2019-2020-as szezon legjobb labdarúgója Kovácsik Ádám lett. Értelemszerűen így a kapusok között is az élen végzett játékosunk. 

Idén 32 bajnoki meccsen, 7 Magyar Kupa-találkozón és 4 EL-selejtezőn állt a Vidi kapujában, összesen 177 tétmeccsen lépett már pályára piros-kékben.

"Nem számítottam az elismerésre, és bár tisztában vagyok azzal, a rangsorolásban mindig van szubjektivitás, örülök, ha több szakíró is jónak látta a teljesítményemet. Egyébként még nem értesültem arról, miként alakult a Nemzeti Sport rangsora, amikor Brockhauser Istvánnal, a kapusedzőmmel arról beszéltem, egyénileg talán az egyik legjobb idényem volt a mostani. Mégsem tudok igazán örülni ennek, ugyanis csapatszinten nem úgy jöttek az eredmények, ahogy szerettük volna. Természetesen ezt az első helyet bármikor elcserélném egy bajnoki címre: nem az év kapusa akarok lenni, ugyanakkor törekszem rá, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból, segítve a csapatot abban, hogy visszaszerezze a bajnoki címet a Fraditól” - nyilatkozta többek között Kovácsik Ádám a Nemzeti Sportnak.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el! 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek