hu en
2020. Június 30. 12:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Jótékonyság - Juhász Roland és Nikolics Nemanja mezére licitálhattok

A két és fél éves Prekop Nolina gyógykezelésére gyűjtenek a VIII. Adni Jó Kupán, ehhez csatlakozott Roli és Niko is. 

Augusztusban immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Adni Jó Kupát. A civil kezdeményezésként indult jótékonysági futballkupa során minden alkalommal egy-egy rászoruló családot támogatnak. Az augusztusi tornán a vértesboglári Prekop Nolina gyógykezelésére gyűjtenek a szervezők, a két és fél éves kislány életminőségének javítására, gyógyulásának elősegítésére és rehabilitációs eszközök beszerzésére létrehozott alapítvány támogatásán keresztül. Ehhez a kezdeményezéshez számtalan sportcsapat és sportoló, köztük Juhász Roland és Nikolics Nemanja is csatlakozott. 

Nolináról és családjáról az alapítvány Facebook-oldalán található bővebb információ.

Juhász Roland és Nikolics Nemanja Vidi-mezére június 30-án 12 órától július 7-én este 21 óráig lehet licitálni. A kezdő ár mindkét mez esetében 50.000 forint, a licitlépcső pedig 10.000 forint.

Juhász Roland mezére ide kattintva tudsz licitálni.

Nikolics Nemanja mezére ide kattintva tudsz licitálni.  

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek