hu en
2020. Június 27. 00:15  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "Remélem, tudunk építkezni a keddi pozitív érzelmekből"

A ZTE ellen a szezon utolsó mérkőzésére készül csapatunk.

„Egy nagyon érzelemdús Ferencváros elleni rangadón vagyunk túl. Nagyon jól sikerült a nap számunkra, bízom benne, hogy a szurkolóink is így gondolják! Két remek ember, két remek játékos búcsúzott tőlünk hazai pályán, mindkettőjüknek külön oldal, külön oldalak járnak a klub történelemkönyvében. Remélem, hogy tudunk építkezni ezekből a pozitív érzelmekből, és egy harcos mérkőzésen le tudjuk győzni a Zalagerszeget, hiszen szeretnénk három ponttal zárni a szezont.”

Vezetőedzőnkkel felidéztük azt is, hogy a koronavírus-járvány okán egy igen furcsa szezon ér véget szombat délután Zalaegerszegen.

„Nehéz időszakon van túl minden csapat, ez igaz. Szerintem jelenleg jó állapotban vagyunk erőállapotot vagy taktikai felkészültséget tekintve is. Sajnos az elmúlt hetekben sok nyerhető mérkőzésből lett döntetlen annak ellenére is, hogy többször nálunk volt az előny. A Ferencváros ellen viszont szerintem megmutattuk, hogy a csapat képes erős ellenféllel szemben is minőségi futballt játszani. Ha ezt a szintet tudjuk hozni a jövőben is, akkor szép eredmények várhatnak majd ránk.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek