hu en
2020. Június 19. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nego Loic szerezte a legszebb Vidi-gólt 2018-ban

Francia származású játékosunk Chelseanek lőtt gólja óriási fölénnyel nyerte meg a 2018-as szavazást.

Több mint két hónapja kezdődött és egészen július 3-ig tart honlapunkon az a szavazás-sorozat, melynek keretein belül ti dönthetitek el szavazataitokkal azt, hogy a több száz nagyon szép Vidi-gól közül melyik volt az elmúlt évtized legszebb találata. 

A játék menete

Egy adott naptári évből klubunk szakmai zsűrije kiválaszt 10 Vidi-gólt, ezeket egy videóba összegyűjtjük, ti pedig a cikkben található videó alatti szavazáson megjelölhetitek, a 10-ből melyik volt az esztendő legszebb találata. Minden héten egy újabb naptári év kerül terítékre, június végére pedig eljutunk 2019-ig (a 2019-es gólokhoz csatoljuk a 2020-ban lejátszott mérkőzések góljait is). Amelyik gólra a legtöbb szavazat érkezik egy héten, bekerül a "döntőbe", és részt vesz a június 26-án kezdődő utolsó szavazáson, amikor eldől, hogy melyik Vidi-találatot tartjátok az évtized legszebbjének!

A játékban résztvevők között hetente kisorsolunk egy-egy 2019-2020-as hivatalos Vidi-mezt, az utolsó szavazáson résztvevők között pedig egy 50.000 forint értékű MOL-üzemanyagkártyát.

A játékszabályzatot ide kattintva tudod elolvasni.

A 2018-as év legszebb gólját Nego Loic szerezte

Csütörtök pontban éjfélkor lezárult az egy hete tartó szavazás, melyen ezúttal is rengetegen vettetek részt. Az összes szavazat 69%-át Nego Loic Chelsea elleni találata kapta. A korábbi szavazásokon egyetlen gól sem nyert ekkora fölénnyel.

Ráadásul ez a találat annak idején még az UEFA hivatalos Instagram-oldalára is kikerült, így a világ minden részén megcsodálhatták Nego parádés gólját. 

A második helyen Tamás Krisztián DVSC-nek lőtt bombagólja végzett, ez a találat az összes szavazat 10%-át kapta. A harmadik helyen pedig hármas holtverseny alakult ki, Huszti Szabolcs Újpest elleni gólja, Stefan Scsepovics DVTK elleni gólja, valamint Georgi Milanov PAOK elleni fejes-gólja is egyaránt az összes szavazat 4-4-4%-át kapta.

A szavazás folytatódik

Ne felejtsétek, folytatódik a gólszépségverseny, péntek délutántól a 2019-es és a 2020-as esztendő legszebb Vidi-góljára szavazhattok jövő hét csütörtök éjfélig! Egy hét múlva pénteken pedig kezdődik a mindent eldöntő szavazás, melyen az elmúlt 10 esztendő tíz legszebb gólja közül választhatjátok ki az évtized Vidi-gólját!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek