hu en
2020. Június 15. 09:41  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Stopira bekerült a 29. forduló álomcsapatába

Elkészült a legutóbbi forduló InStat elemzése. Védőnk mellett a Zalaegerszegen kölcsönben futballozó Bolla Bendegúz is tagja a csapatnak.

Vasárnap este csapatunk bár kétszer is vezetett az Újpest FC ellen, végül azonban 2-2-es döntetlennel végződött a 29. forduló záró mérkőzése. 

Az InStat értékek alapján csapatunk belső védője, Stopira bekerült az álomcsapatba, ráadásul úgy, hogy a legmagasabb pontszámot ő kapta a belső védők közül. Szintén ott van az álomcsapatban a Vidi kölcsönjátékosa, Bolla Bendegúz is. Támadó középpályásunk, Lyes Houri nagyon közel járt ahhoz, hogy tagja legyen a legjobb 11-nek, mindössze egyetlen InStat ponttal kapott kevesebbet, mint a ferencvárosi Zubkov.

A csapat így áll fel a pontok alapján:

Pogacsics (Kaposvár - 265 InStat érték) - Bolla (ZTE - 289), Szatmári (DVSC - 293), Stopira (Vidi - 294), Deutsch (PAFC - 283) - Sigér (FTC - 315), Nwobodo (Újpest - 294) - Bévárdi (Kaposvár - 299), Zubkov (FTC - 289), Ferenczi (DVSC - 312) - Bobál G. (ZTE - 350)

CÍMKÉK
2019-2020 OTP Bank Liga MOL Fehérvár FC - Újpest FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek