hu en
2020. Június 12. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Danko Lazovics szerezte a legszebb Vidi-gólt 2017-ben

Korábbi szerb támadónk Bp. Honvéd elleni találata rekord mennyiségű szavazattal lett első.

Két hónapja kezdődött és egészen július 3-ig tart honlapunkon az a szavazás-sorozat, melynek keretein belül ti dönthetitek el szavazataitokkal azt, hogy a több száz nagyon szép Vidi-gól közül melyik volt az elmúlt évtized legszebb találata. 

A játék menete

Egy adott naptári évből klubunk szakmai zsűrije kiválaszt 10 Vidi-gólt, ezeket egy videóba összegyűjtjük, ti pedig a cikkben található videó alatti szavazáson megjelölhetitek, a 10-ből melyik volt az esztendő legszebb találata. Minden héten egy újabb naptári év kerül terítékre, június végére pedig eljutunk 2019-ig (a 2019-es gólokhoz csatoljuk a 2020-ban lejátszott mérkőzések góljait is). Amelyik gólra a legtöbb szavazat érkezik egy héten, bekerül a "döntőbe", és részt vesz a június 26-án kezdődő utolsó szavazáson, amikor eldől, hogy melyik Vidi-találatot tartjátok az évtized legszebbjének!

A játékban résztvevők között hetente kisorsolunk egy-egy 2019-2020-as hivatalos Vidi-mezt, az utolsó szavazáson résztvevők között pedig egy 50.000 forint értékű MOL-üzemanyagkártyát.

A játékszabályzatot ide kattintva tudod elolvasni.

A 2017-es év legszebb gólját Danko Lazovics szerezte

Csütörtök pontban éjfélkor lezárult az egy hete tartó szavazás, melyen ezúttal is rengetegen vettetek részt. Az összes szavazat 48%-át Danko Lazovics Bp. Honvéd elleni találata kapta. A korábbi szavazásokon egyetlen gól sem nyert ekkora fölénnyel.

Ráadásul ez a találat egyszer már elnyerte a tetszéseteket, 2017-ben Facebook-oldalunkon szavazhattatok a szezon legszebb fehérvári találatára, és akkor is óriási fölénnyel nyert ez a gól. Szerdán pedig a népszerű focis social media-oldal, a közel 4 millió követővel rendelkező 433 is megosztotta követőivel ezt a találatot, két nap alatt már több mint 3 millióan tekintették meg

A második helyen holtverseny alakult ki, Géresi Krisztián DVSC-nek lőtt találata ugyanúgy az összes szavazat 12%-át kapta, mint Pátkai Máté Vasas elleni ollózós gólja. A harmadik helyen Danko Lazovics Mezőkövesdnek lőtt szabadrúgás-gólja végzett, ez a találat az összes szavazat 10%-át kapta. 

A szavazás folytatódik

Ne felejtsétek, folytatódik a gólszépségverseny, péntek délutántól a 2018-as esztendő legszebb Vidi-góljára szavazhattok jövő hét csütörtök éjfélig! 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek