hu en
2020. Június 06. 12:10  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarf.hu
VIDISHOP
Vidis maszkban is szurkolhatsz a MOL Aréna Sóstóban!

A Kisvárda elleni mérkőzés előtt már megvásárolhatóak a maszkok.

Nagyon örülünk annak, hogy a csapat már nézők előtt futhat ki a Kisvárda elleni mérkőzésre. Igaz ugyan, hogy csak korlátozott számban lehettek jelen, de így is nagy segítséget jelent majd Juhász Rolandéknak, hogy élőben hallhatják a szurkolásotokat! A kötelező távolságtartás mellett (amelynek be nem tartásáért komoly büntetést, adott esetben zárt kapus mérkőzést is kaphat a klub) szurkolóinknak erősen javasoljuk a maszkhordást is a lelátón!

A meccsek elengedhetetlen kellékei voltak eddig is a Vidi-mezek és sálak, most pedig, ebben a speciális helyzetben vidis maszkot is vásárolhatsz, 1990 forintért. A maszk már elérhető a szombati meccs előtt is, 17:00 órától, valamint a mérkőzés után is a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban, de természetesen a www.vidishop.hu weboldalon is meg lehet rendelni. 

Bérleteseink számára erre a termékre is jár a tíz százalékos kedvezmény!

A VidiShopban kapható maszk nem tekinthető orvosi segédeszköznek.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek