hu en
2020. Június 05. 21:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kiemelten fontos szurkolói információk a Kisvárda elleni bajnokira

Klubunk minden egészségügyi előírás maradéktalan betartására kéri a hazai- és vendégszurkolókat is.

Mindannyian örömmel fogadtuk azt a döntést, amelynek értelmében – ha korlátozott számban is – újra szurkolók előtt rendezhetünk mérkőzéseket. A járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel a rendezésnek és a szurkolásnak is számos olyan új eleme van, amelyet muszáj betartanunk annak érdekében, hogy a bajnokság zavartalanul végigmenjen, szurkolóink pedig ott lehessenek a többi találkozón is.

Az MLSZ péntek délelőtt részletes közleményben fejtette ki az eddigi tapasztalatok alapján, hogy mire figyeljenek mind a rendező klubok, mind pedig a szurkolók a lelátón. Ebben többek között a következő sorokat olvashatjuk (a teljes közlemény elolvasható ide kattintva):

„Miközben örömmel tapasztaljuk és megköszönjük az ultrák lelkes, támogató jelenlétét és szurkolását, az előírások elmulasztását a szövetség elítéli, felelőtlenségnek tartja, és ezúton kéri a legvérmesebb szurkolókat az előírások betartására, a jogkövető és felelős magatartásra, a saját egészségük, a szeretett klubjuk játékosainak, szakembereinek, és az ellenfeleknél dolgozók egészsége védelme érdekében. A rendelet előírásainak be nem tartását a rendőrségnek áll jogában szankcionálni. A hatóság intézkedhet akár a helyszínen az egyes személyekkel szemben, vagy megbüntetheti a szervező egyesületet, amelyet a kormányrendelet felelősként nevesít az előírások betartatása tekintetében. A rendőrség joga a mérkőzések megtartásának engedélyezése és minősítése, és ezen jogkörében lehetősége van a mérkőzés zárt kapus módon történő megtartásának elrendelésére is.”

Klubunk a MOL Aréna Sóstóban a helyek kijelölésekor figyelembe vette a távolságtartást, kérjük, szurkolóink, valamint az érkező Kisvárda-drukkerek is tartsák be az előírásokat és a kijelölt helyekre üljenek. A védőtávolság betartása mellett klubunk még erősen javasolja szurkolóink számára a maszkviselést, valamint a rendszeres kézfertőtlenítést is. Tegyünk meg mindent közösen azért, hogy a hátralévő bajnokikon is kinyithassuk stadionunk kapuit!

Helyszíni jegyértékesítés a MOL Aréna Sóstóban nem lesz, kizárólag az érvényes bérlettel rendelkező, valamint az elővételben belépőt vásároló szurkolók tudnak bejönni a stadionba. Kérjük, hogy ezek nélkül ne indulj el a meccsre. A stadionban a büfék nyitva lesznek, de ezúttal kizárólag készpénzzel lehet majd fizetni.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek