hu en
2020. Május 28. 17:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Paksi FC elleni idegenbeli bajnokira

A május 27-ei kormányrendelet lehetővé teszi, hogy nézők előtt rendezzék a találkozót, összesen 67 vendégjegy áll rendelkezésre, aminek nagyobb részét köszönetképpen ajándékba adjuk szurkolóinknak, 4 db páros jegyet pedig kisorsolunk.

Csapatunk az OTP Bank Liga NB I 26. fordulójában, szombat este 21:05-kor a Paksi FC otthonában lép pályára. 

A május 27-ei kormányrendelet lehetővé teszi, hogy a stadionok lelátói részén a mérkőzések ideje alatt nézők, szurkolók is tartózkodhassanak. A kormányrendelet ugyanakkor maradéktalanul felhívja a figyelmet arra, hogy a szurkolóknak másfél méterre kell ülniük egymástól. Ez gyakorlatban három egymás melletti szék kihagyását jelenti, valamint az egymás mögötti ülőhelyeket is szabadon kell hagyni. 

A szabályok betartásával mindössze 67 vendégjegy áll rendelkezésre, amik nem kerülnek kereskedelmi forgalomba. A belépőket megvásárolja klubunk és a nagyobb részét köszönetképpen azoknak ajándékozza, akik a Mezőkövesd elleni kupameccsen drapériával biztatták csapatunkat. 4 db páros belépőt pedig Facebook-oldalunkon lehet megnyerni, amennyiben helyesen válaszolsz az ott feltett kérdésre.

Kattints ide, játssz és biztasd a helyszínen a Vidit szombat este!

Szurkolóink a stadiontól 200 méterre, a város határában kialakított és táblákkal jelzett vendég-parkolóban tudnak parkolni. A stadion kapui 19 órakor nyitnak ki.

Kérjük szurkolóinkat a kormányrendeletben is megfogalmazott szabályok betartására, figyelembevételére!

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek