hu en
2020. Május 26. 10:00  -  molfehervarfc.hu   -   Mezőkövesd-Zsóry SE   -   Fotó: Mezőkövesd-Zsóry SE
ELLEN-ÉRV
Tóth Mihály: "Fehérváron is a saját játékunkat szeretnénk játszani"

Kuttor Attila eltiltása miatt nem lehet ott a mezőkövesdi kispadon a 18:00 órakor kezdődő visszavágón.

Kuttor Attila, a Mezőkövesdiek vezetőedzője, szombati kiállítását követően nem ülhet a kispadon kedden a MOL Fehérvár FC – Mezőkövesd kupaelődöntő visszavágóján. A mezőkövesdiek honlapja szerint helyette Tóth Mihály másodedző irányítja majd a csapatot, a visszavágó apropóján is ő nyilatkozott.

„Szerintem az első mérkőzéshez hasonlóan küzdelmes találkozóra lehet majd számítani Fehérváron. Kuttor Attila vezetésével a stáb felkészítette a játékosokat, nagyon jó pályán fogunk játszani, bízom benne, hogy az a játék, ami eddig jellemezte a csapatot, a holnapi mérkőzésen is meg fog mutatkozni. Úgy gondolom, hogy 50-50% esélye van mindkét csapatnak a döntőbe jutásra, azt hiszem, nem lényeges tényező az, hogy otthon, vagy idegenben lépünk pályára. Megpróbáljuk Fehérváron is a saját játékunkat játszani, helyzeteket szeretnénk kialakítani és gólt, esetleg gólokat rúgni. Nem egyszerű a helyzetünk, hiszen a vezetőedzőnk nem lehet ott a kispadon, erre fel kell készülnünk. Olyan váratlan dolgokkal is számolnunk kell, hogyha bele kell nyúlni a találkozóba, akkor arra megfelelően tudjunk reagálni. Azt gondolom, hogy Tóth Lacival, Elek Norbival és a stáb többi tagjával közösen meg fogjuk tudni oldani ezt a nehéz helyzetet. Kuttor Attilával ismerjük egymás minden rezdülését, előzetesen átbeszéljük a mérkőzést és tudunk majd reagálni a történésekre” - mondta a visszavágó előtt Tóth Mihály.

Érdekesség, hogy akárcsak a Mezőkövesd vezetőedzője, a kedd este meccselő korábbi remek csatár is játszott a Vidiben – fiatal, 20 éves támadóként az 1994/1995-ös szezon során 12 bajnokin ugyan nem talált be, de a Magyar Kupában igen, éppen annak a MATÁV Sopronnak, amelynek színeiben később gólkirály és magyar válogatott játékos is lett.

CÍMKÉK
Tóth Mihály 2019-2020 Magyar Kupa MOL Fehérvár FC - Mezőkövesd Zsóry FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek