hu en
2020. Május 26. 18:00  -  MOL Fehérvár FC
Kerülj fel ma a MOL Aréna Sóstó óriáskivetítőjére!

Hiába zárt kapus a találkozó, a  'Seyu - Együtt a győzelemért!' applikáció segítségével a LED-falról szurkolhatsz a csapatnak.

Többszáz fotó került már fel a MOL Aréna Sóstó LED-falára az elmúlt egy évben, nagyon sok szurkolóink jelezte ebben a formában is a csapatnak, hogy velük együtt küzdenek a sikerért. A 2019/2020-as szezon utolsó öt hazai mérkőzését sajnos zárt kapuk mögött kell rendeznünk, éppen ezért most még nagyobb a szerepe annak, hogy megmutasd, otthonról is biztatod a csapatot! 

Ahhoz, hogy valaki felkerüljön a kivetítőre, nem kell mást tennie, mint letölteni okostelefonra a 'Seyu - Együtt a győzelemért!' nevű applikációt (Androidos készülékre itt, iOS-re itt) majd a MOL Fehérvár FC - Mezőkövesd meccset kiválasztva készíteni egy fotót! A lehetőség péntek reggeltől adott minden szurkolónk számára. Az elkészült fotókat a kivetítő mellett Facebook-on is megjelenítjük majd, a találkozó lefújása után. Elő tehát a Vidi-mezekkel és sálakkal, mutasd meg a játékosoknak, hogy otthonról is melletük vagy!

Azon szurkolóink közül, akik Vidi-mezben feszítenek a feltöltött fényképen, két Vidi-sálat sorsolunk ki, az alkalmazáson belül pedig a mérkőzés előtt és a szünetben egy rövid kvízzel készülünk, a kérdések helyes megfejtői között pedig további egy sál kerül kisorsolásra. A játékszabály elérhető ide kattintva.

A feltöltött képek moderálásának lehetőséget fenntartjuk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek