hu en
2020. Május 22. 07:35  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nikolics Nemanja szerezte a legszebb Vidi-gólt 2014-ben

Támadónk nagy fölénnyel nyerte meg a szavazást. Második helyen Kovács István találata végzett, míg a harmadik helyet szintén Nikolics "zsebelte be". 

Öt hete kezdődött és egészen július 3-ig tart honlapunkon az a szavazás-sorozat, melynek keretein belül ti dönthetitek el szavazataitokkal azt, hogy a több száz nagyon szép Vidi-gól közül melyik volt az elmúlt évtized legszebb találata. 

A játék menete

Egy adott naptári évből klubunk szakmai zsűrije kiválaszt 10 Vidi-gólt, ezeket egy videóba összegyűjtjük, ti pedig a cikkben található videó alatti szavazáson megjelölhetitek, a 10-ből melyik volt az esztendő legszebb találata. Minden héten egy újabb naptári év kerül terítékre, június végére pedig eljutunk 2019-ig (a 2019-es gólokhoz csatoljuk a 2020-ban lejátszott mérkőzések góljait is). Amelyik gólra a legtöbb szavazat érkezik egy héten, bekerül a "döntőbe", és részt vesz a június 26-án kezdődő utolsó szavazáson, amikor eldől, hogy melyik Vidi-találatot tartjátok az évtized legszebbjének!

A játékban résztvevők között hetente kisorsolunk egy-egy 2019-2020-as hivatalos Vidi-mezt, az utolsó szavazáson résztvevők között pedig egy 50.000 forint értékű MOL-üzemanyagkártyát.

A játékszabályzatot ide kattintva tudod elolvasni.

A 2014-es év legszebb gólját Nikolics Nemanja szerezte

Csütörtök pontban éjfélkor lezárult az egy hete tartó szavazás, melyen ezúttal is rengetegen vettetek részt. Az összes szavazat 32%-át Nikolics Nemanja PMFC elleni bombagólja kapta.

A második helyen Kovács István Nyíregyháza elleni találata végzett, ez a gól az összes szavazat 16%-át kapta. Harmadik helyen Niko DVTK-nak lőtt gólja végzett, ez a találat az összes szavazat 15%-át kapta.

A szavazás folytatódik

Ne felejtsétek, folytatódik a gólszépségverseny, péntek délutántól a 2015-ös esztendő legszebb Vidi-góljára szavazhattok jövő hét csütörtök éjfélig! 

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek