hu en
2020. Május 17. 13:57  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "Jól reagált a csapat a hátrányra"

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - Budafoki MTE találkozót.

Joan Carrillo:

"Komplikált volt a mérkőzés abban a tekintetben, hogy tegnap későn értünk haza a zalaegerszegi meccs után, a pihenésre szánt idő nem volt olyan, mint általában a meccsek előtt szokott. Nem is sikerült jól a kezdés, gyorsan gólt kaptunk, amelynek természetesen nagyon nem örültem, de a csapatnak talán szüksége volt erre a találatra. Jól sikerült reagálni a hátrányra, sikerült korrigálni a dolgokat, összességében jó tapasztalatokkal zárhattuk a Budafok elleni találkozót is. A második félidőben sikerült két gólt szereznünk, emellett pedig kialakítottunk több lehetőséget. Most készülünk tovább a Mezőkövesd elleni kupameccsre! Egy jó csapat ellen játszunk majd, minőségi és erős játékosaik vannak, de olyan eredményt kell elérnünk az első meccsen, amely nagy lépés lehet a döntőhöz vezető úton.”

Csizmadia Csaba:

"Teljesen elégedett vagyok azzal, hogy ennyi kihagyás után ilyen teljesítményt nyújtottak a játékosok. Mindenki beleadott apait, anyait abban az egy félidőben, amit a pályán töltött. Maximálisan betartották a játékosok azt, amit kértünk tőlük. Nekünk ez egy jó teszt volt, a srácok láthatták, mire kell készülni az NB I-ben. Jól beleálltak a meccsbe, gratulálok nekik.”

A Budafok vezetőedzőjétől megkérdeztük azt is, emlékszik-e arra, hogy mi történt 14 éve május 17-én.

"Persze! Nagyon mélyen bennem él a döntő napja, rengeteg fehérvári szurkoló volt ott az Üllői úton. Az volt a klub első kupagyőzelme, hatalmas élmény volt részese lenni, csodálatos volt az a nap.”

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek