hu en
2020. Május 15. 16:45  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
JÓTÉKONYSÁG
Másfélmillió forint gyűlt össze a MOL Fehérvár eFoci Gálán!

Igazi gólesőt hozott a FIFA 20 gála, az adományt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat részére ajánljuk fel.

Nagy érdeklődés mellett igazi gálamérkőzéseket láthattak az érdeklődők és Nessaj Twitch-csatornájának követői a MOL Fehérvár FC eFoci Gálán, amelyen négy játékosunkat, Hangya Szilveszter, Georgi Milanov, Boban Nikolov és Tamás Olivért láthattuk szurkolóink ellen játszani. 

Az első adásban Hangya Szilveszter mind a négy találkozóját megnyerte, 26 gól született Szilveszter négy és Nessaj egy mérkőzésén, ez 390 000 forintot jelentett a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak. A teljes videó megtekinthető ide kattintva

A második adás után is veretlenek maradtak játékosaink - Georgi Milanov két győzelem mellett két döntetlent játszott szurkolóink ellen, Nessaj pedig 3-1-es vereséget szenvedett kihívójától. A pénteki műsorban összesen 19 gól esett, így ekkor már 675 000 forintnál tartott az "adománymérő". A teljes videó megtekinthető ide kattintva.

A harmadik adásban megszületett az első és a második győzelem is szurkolóink részéről. Boban Nikolov mindkétszer a PSG-t irányította, első alkalommal a Barcelona, második alkalommal pedig a Manchester City gyűrte le Bobi csapatát. A harmadik találkozó viszont egy rendhagyó Real Madrid-Magyarország meccs volt, amelyet a madridi együttest irányító macedón középpályás nyert meg. A MOL Fehérvár FC eFoci Gála házigazdája, Nessaj, ezúttal két mérkőzést is játszott, amelyeken még 15 gól született, összesen így május 13-án már 1 065 000 forintnál és 71 találatnál tartott a gála. A harmadik videó megtekinthető ide kattintva.

A záró epizódban fiatal játékosunk, Tamás Olivér szórta a gólokat. Az Ajaxot és a Valenciát egyszer-egyszer, a Liverpoolt kétszer irányította, három győzelem melett pedig egy vereséget jegyzett fel a Vidi-szurkolók ellen, összesen 345 000 forintot gyűjtött. A gála zárómeccse Nessaj-é volt, itt öt gólt láthattunk, így az egész gálán összesen pont 1 500 000 millió forint gyűlt össze a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára. Az utolsó adás megtekinthető ide kattintva. 

"Boldog vagyok, hogy lehetőségem volt részt venni egy jótékonysági kezdeményezésben! Fontos, hogy mindenki a maga eszközeivel segítse a rászorulókat, és bennem egyébként is erős volt az érzés, hogy segíteni akarok. Amikor jött a felkérés, elsőnek mondtam igent, nagyon részt akartam venni benne, pedig mostanában már nem nagyon focizok konzolon" - mondta a mérkőzései után Hangya Szilveszter, akivel a molcsapat.hu készített interjút az eseménytől.

"Köszönöm, hogy ilyen sokan itt voltatok és élőben követtétek a MOL Fehérvár FC eFoci Gálát. Remélem, hogy mindenki jól szórakozott. A MOL és a MOL Fehérvár FC által másfélmillió forint kerül így a Magyar Máltai Szeretetszolgálathoz, köszönöm szépen, hogy ennek részese lehettem. Bízom abban, hogy ezekben a focimentes időkben okoztunk pár kellemes pillanatot minden szurkoló számára. Tudjuk, hogy a futball mennyire össze tudja hozni az embereket, hiányzik is nekünk, de hamarosan újraindul a játék" - zárta az adást a népszerű vlogger, Nessaj.

Köszönjük mindenkinek, aki jelentkezett az eseményre, valamint azoknak is, akik folyamatosan követték az eFoci Gálát. Labdarúgóink a hétvégén otthon hagyják a kontrollereket, szombaton 17:00 órakor Zalaegerszegen a ZTE, vasárnap 11:00 órakor a MOL Aréna Sóstóban pedig a Budafok ellen lépnek pályára. Ezt követően május 23-án már élesben, a Mezőkövesd elleni kupamérkőzéssel folytatódik a 2019/2020-as szezon!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek