hu en
2020. Május 12. 16:58  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Folytatódik a MOL Fehérvár FC eFoci Gála!

Pénteken 14:30 órától Tamás Olivér adásával zárul a Gála! Minden szerzett góllal a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot támogatjuk.

Pénteken 14:30-kor újra érdemes lesz a Vidi Facebook-oldalára kattintani, hiszen a MOL Fehérvár FC eFoci Gála keretében fiatal hátvédünk, Tamás Olivér FIFA 20 mérkőzéseit nézhetjük majd meg, a népszerű vlogger, Nessaj kommentálásában.

Ehhez a Facebookos bejelentkezés után Nessaj Twitch-csatornájára kell majd kapcsolnunk, amely elérhető ide kattintva. Az adás során nemcsak a meccseken lehet szurkolni: egy interjú keretében jobban megismerhetjük játékosunkat, a találkozók között pedig vidis kvízeken tesztelhetik tudásukat szurkolóink – természetesen különböző értékes nyereményekért cserébe.

Ne felejtsétek el, minden gól, amelyet a gálán szereznek a résztvevők, 15 000 forintos adományt jelent a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára, így érdemes lesz a támadófociért szorítani.

A MOL Fehérvár FC eFoci Gáláról bővebben itt olvashatsz.

Az első adásban Hangya Szilveszter mind a négy találkozóját megnyerte, 26 gól született Szilveszter négy és Nessaj egy mérkőzésén, ez 390 000 forintot jelent a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak. A teljes videó megtekinthető ide kattintva

A második adás után is veretlenek játékosaink - Georgi Milanov két győzelem mellett két döntetlent játszott szurkolóink ellen, Nessaj pedig 3-1-es vereséget szenvedett kihívójától. A csütörtöki és pénteki műsorban összesen 45 gól esett, eddig ez 675 000 forint adomány a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak. A teljes videó megtekinthető ide kattintva.

A harmadik adásban megszületett az első és a második győzelem is szurkolóink részéről. Boban Nikolov mindkétszer a PSG-t irányította, első alkalommal a Barcelona, második alkalommal pedig a Manchester City gyűrte le Bobi csapatát. A harmadik találkozó viszont egy rendhagyó Real Madrid-Magyarország meccs volt, amelyet a madridi együttest irányító macedón középpályás nyert meg. A MOL Fehérvár FC eFoci Gála házigazdája, Nessaj, ezúttal két mérkőzést is játszott, amelyeken még 15 gól született, összesen így már 1 065 000 forintnál és 71 találatnál tart a gála. A teljes videó megtekinthető ide kattintva.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek