hu en
2020. Május 07. 12:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
eFoci Gála
Indul a MOL Fehérvár FC eFoci Gála!

Az első két adásban Hangya Szilveszter és Georgi Milanov küzd meg szurkolóinkkal. Minden szerzett góllal a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot támogatjuk.

Csütörtökön 14:30 órakor érdemes a Vidi Facebook-oldalára kattintani, hiszen indul a a MOL Fehérvár FC eFoci Gála! Az első adásban válogatott balhátvédünk, Hangya Szilveszter FIFA 20 mérkőzéseit nézhetjük majd meg, a népszerű vlogger, Nessaj kommentálásában.

Ehhez a Facebookos bejelentkezés után Nessaj Twitch-csatornájára kell majd kapcsolnunk, amely elérhető ide kattintva. Az adás során nemcsak a meccseken lehet szurkolni, hiszen egy interjú keretében jobban megismerhetjük játékosunkat, a találkozók között pedig vidis kvízeken tesztelhetik tudásukat szurkolóink – természetesen különböző nyereményekért cserébe. A csütörtöki adást a Gála házigazdájának, Nessaj-nak az online mérkőzése zárja majd le, pénteken 14:30 órától pedig bolgár középpályásunk, Georgi Milanov mutatja meg tudását a kontroller mögött.

Ne felejtsétek el, minden gól, amelyet a gálán szereznek a résztvevők, 15 000 forintos adományt jelent a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára, így érdemes lesz a támadófociért szorítani. Szilveszter és Georgi után pedig a jövő hét folyamán Boban Nikolovnak és Tamás Olivérnek lehet majd szurkolni a harmadik és a negyedik adásban!

A MOL Fehérvár FC eFoci Gáláról (nevezés, játékmenet, nyeremények) bővebben itt olvashatsz.

Frissítés: Hangya Szilveszter mind a négy találkozóját megnyerte, mint korábban írtuk, pénteken Georgi Milanovnak szurkolhaszt majd a jelzett csatornákon. A csütörtöki napon 26 gól született Szilveszter négy és Nessaj egy mérkőzésén, ez 390 000 forintot jelent a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak. A teljes videó megtekinthető ide kattintva

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek