hu en
2020. Május 01. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Sándor György szerezte a 2011-es esztendő legszebb Vidi-gólját

Korábbi csapatkapitányunk Siófok elleni bombagólja a szavazatok 27%-át kapta. A második helyen holtverseny alakult ki.

Két hete kezdődött és egészen július 3-ig tart honlapunkon az a szavazás-sorozat, melynek keretein belül ti dönthetitek el szavazataitokkal azt, hogy a több száz nagyon szép Vidi-gól közül melyik volt az elmúlt évtized legszebb találata. 

A játék menete

Egy adott naptári évből klubunk szakmai zsűrije kiválaszt 10 Vidi-gólt, ezeket egy videóba összegyűjtjük, ti pedig a cikkben található videó alatti szavazáson megjelölhetitek, a 10-ből melyik volt az esztendő legszebb találata. Minden héten egy újabb naptári év kerül terítékre, június végére pedig eljutunk 2019-ig (a 2019-es gólokhoz csatoljuk a 2020-ban lejátszott mérkőzések góljait is). Amelyik gólra a legtöbb szavazat érkezik egy héten, bekerül a "döntőbe", és részt vesz a június 26-án kezdődő utolsó szavazáson, amikor eldől, hogy melyik Vidi-találatot tartjátok az évtized legszebbjének!

A játékban résztvevők között hetente kisorsolunk egy-egy 2019-2020-as hivatalos Vidi-mezt, az utolsó szavazáson résztvevők között pedig egy 50.000 forint értékű MOL-üzemanyagkártyát.

A játékszabályzatot ide kattintva tudod elolvasni.

A 2011-es év legszebb gólját Sándor György szerezte

Csütörtök pontban éjfélkor lezárult az egy hete tartó szavazás, melyen ezúttal is rengetegen vettetek részt. Az összes szavazat 27%-át Sándor György Siófok elleni bombagólja kapta, így ez a találat is ott lesz a június 26-án kezdődő döntő szavazáson. Kilenc évvel ezelőtt így emlékezett vissza Sándor György erre a fantasztikus találatra:

A második helyen holtverseny alakult ki, Lencse László Budapest Honvéd elleni látványos találata, illetve Álvaro Brachi DVTK elleni szabadrúgás-gólja egyaránt a szavazatok 16-16%-át kapta, míg a harmadik helyen - az összes szavazat 14%-át megszerezve - Polonkai Attila FTC elleni gólja végzett.

A szavazás folytatódik

Ne felejtsétek, folytatódik a gólszépségverseny, péntek délutántól a 2012-es esztendő legszebb Vidi-góljára szavazhattok jövő hét csütörtök éjfélig!

CÍMKÉK
Sándor György
Hírek
A Paks otthonába látogatunk szombaton ELLENFÉL-LES @ 2020. Május 27.

Március 14-e után játszunk ismét bajnoki mérkőzést. Megvizsgáltuk a zöld-fehér együttes idei mérlegét.

Joan Carrillo: "Nem lehet egy rossz szavam sem a csapatra" 2020. Május 26.

Vezetőedzőnk és Tóth Mihály értékelte az elődöntőt.

Idegenben lőtt több góllal a Mezőkövesd jutott a kupadöntőbe 2020. Május 26.

A vendégcsapat kétgólos előnybe került az 55. percre, amit Hodzic és Stopira révén ledolgoztunk, de a harmadik gólt nem tudtuk megszerezni, így a mérkőzés 2-2-re, a párharc 3-3-ra végződött, és ez a Mezőkövesd továbbjutását jelentette.

Kerülj fel ma a MOL Aréna Sóstó óriáskivetítőjére! 2020. Május 26.

Hiába zárt kapus a találkozó, a  'Seyu - Együtt a győzelemért!' applikáció segítségével a LED-falról szurkolhatsz a csapatnak.

Sándor György duplázott, ő szerezte 2012-ben is a legszebb Vidi-gólt 2020. Május 08.

Ráadásul a második legszebb 2012-es Vidi-gól is egykori csapatkapitányunk nevéhez fűződik. Rajta kívül még Torghelle Sándor került fel eheti szavazásunkon a dobogóra. 

Sándor György kiegyenlített mérkőzésre számít szombaton és nagyon várja két egykori csapata összecsapását MÚLTIDÉZŐ @ 2019. November 22.

Korábbi csapatkapitányunk a Vidi - Puskás Akadémia bajnokival kapcsolatos várakozásai mellett örömmel idézte fel fehérvári éveit, de szóba került jelenlegi munkája is. Nagyinterjú. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek