hu en
2020. Április 30. 11:55  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Vidinél is elkezdődnek az edzések

A kormány hétfőtől életbe lépő döntéseihez igazodva, speciális egészségügyi protokoll mellett indul újra a munka a MOL Aréna Sóstóban.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón a koronavírus-járvány miatt korábban elrendelt kijárási korlátozások enyhítését jelentette be. Május 4-től a védekezés a második szakaszába lép, az új szabályok értelmében hétfőtől a profi, amatőr és tömegsportban engedélyezik az edzések és a zártkörű rendezvények megtartását.

A döntéshez igazodva, speciális egészségügyi protokoll mellett csapatunknál is újrakezdődnek az edzések annak érdekében, hogy játékosaink a lehető legjobb formában várják a félbeszakadt bajnokság esetleges folytatását. A csapat edzései zárt kapuk mögött zajlanak majd, kérjük szurkolóinkat és a média képviselőit, hogy a helyzet megnyugtató rendeződéséig ne látogassanak ki Sóstóra. Megértésüket köszönjük.

Az OTP Bank Liga és a Magyar Kupa jövőjéről várjuk a Magyar Labdarúgó Szövetség döntését, amint konkrétumokról tudunk beszámolni, tájékoztatjuk szurkolóinkat!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek