hu en
2020. Április 28. 10:30  -  molfehervarfc.hu   -   Nemzeti Sport   -   Fotó: molfehervarfc.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Joan Carrillo: "Hiszek abban, hogy amit megélünk, rávilágít számos lényeges dologra"

A sportnapilap keddi számában hosszabb interjú jelent meg vezetőedzőnkkel.

Családjáról, a több mint egyhónapos kényszerszünetről és a Vidi jövőjéről is beszégetett a Nemzeti Sport munkatársával első csapatunk vezetőedzője, Joan Carrillo.

- Ez az időszak arra jó, hogy a jövőt lehet tervezni, gyanítom, ez ügyben is sűrűn beszél Kovács Zoltánnal.

- Zoli és csapata remek munkát végez, örülök, hogy velük dolgozhatok. Hasonló az elképzelésünk a labdarúgásról, mindannyian azon vagyunk, hogy minden rendben menjen, a csapat sikeres legyen. Felállítottuk a „diagnózist” arról, mire van szükségünk, és hogy kik lehetnek ebben segítségünkre, de konkrétumokat egyelőre nem szeretnék mondani.

- Már lehetett hallani arról, hogy a nyári visszavonulása után Juhász Roland milyen pozícióban maradhat a klubnál. Elképzelhető, hogy hamarosan pályakezdő pályaedzővel bővül a stábja?

- Először nekünk kell majd feldolgoznunk, hogy az egyik legjobb játékosát elveszíti a klub, vagy mondhatom, hogy a magyar labdarúgás. Rolandnak olyan kvalitásai vannak, amelyeket nem szabad elvesztegetni, biztos, hogy sokat segít még a magyar futballnak a jövőben. Nagy értéke a Fehérvárnak, intelligensen és szenvedélyesen áll a labdarúgáshoz, tudatosan készült a futball utáni karrierjére is. Mi ketten konkrétan még nem beszéltünk erről, de örömmel állok rendelkezésére abban, hogy segítsek neki az átmenetben.

- Mi az, amire az elmúlt hetekben rádöbbent, amin esetleg változtatni szeretne a járvány elmúltával?

- Hiszek abban, hogy amit megélünk, rávilágít számos lényeges dologra. Mindenki megérti, mennyire fontos az egészség, mennyire fontos, hogy szolidárisak legyünk egymással. Kiderül, mennyit érnek a jó barátságok és sok más apróság, amire eddig nem figyeltünk oda, mert természetesnek vettük. Bízom abban, hogy jobban megbecsüljük majd ezeket. Arra is ráeszmélhettünk, hogy a nagyobb problémákat csak közösen oldhatjuk meg.

- Ha feloldják a karantént, mi lesz az első dolga?

- Ez nem is lehet kérdés! Nem érdekel, hova és mennyit kell utazni, de először a családommal találkozom!

A teljes interjú elolvasható ide kattintva!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek