hu en
2020. Április 27. 20:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Hamarosan indul a MOL Fehérvár FC eFoci Gála!

Az első keret négy játékosa is bemutatkozik a kontrollerek mögött – Minden szerzett góllal a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot támogatjuk.

A jelenlegi helyzetben egyre nagyobb figyelem fordult az eSportok irányába, játékosaink közül is többen szívesen játszanak szabadidejükben különböző felületeken. Négyen most a nyilvánosság előtt, Vidi-színekben is megmutatják, hogy mire képesek FIFA 20-ban a kijelzők előtt ülve.

► Hangya Szilveszter csapatunkban a védelem jobb-, és baloldalán is jó teljesítményt nyújtott a szezonban, a négyszeres magyar válogatott labdarúgó így kellő önbizalommal és FIFA-s rutinnal várja az ellenfeleket.

► Georgi Milanov, a való életben több Bajnokok Ligája és Európa Liga-meccsen is bizonyított már, a bolgár válogatott középpályástól pedig a kontroller sem áll távol, kíváncsian várjuk, hogy mire lesz képes a Vidi-szurkolók ellen!

► Boban Nikolov, a csapat észak-macedón válogatott középpályásának nem kell kétszer mondani, ha a kemény edzések után valami szórakoztató dologban kell részt venni, így bár saját konzolja Szkopjéban maradt, „kölcsöncipőben” is vállalja a FIFA-s kihívást!

► A csapat fiatal magját pedig hátvédünk, Tamás Olivér képviseli majd, aki ezen a területen aligha nevezhető rutintalan versenyzőnek!

► A mérkőzések kommentátora pedig nem más, mint Nessaj lesz! A népszerű vloggernek több mint félmillió feliratkozója van YouTube-on, a Forbes listáján a 10. legértékesebb magyar influencer, nem mellesleg, focilabdát sem csak a sportboltokban látott a polcon, így minden szempontból szakértő kezekben van a gála menedzselése!

A szórakoztatás mellett segíteni is szeretnénk a gálával, minden egyes góllal a MOL Fehérvár FC a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot támogatja majd. Amennyiben szeretnél velünk játszani, nincs más dolgod, mint ide kattintani, ahol minden további részletet (nevezés, nyeremények, sorsolás) megtalálsz a gáláról!

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek