hu en
2020. Április 24. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
André Alves szerezte a 2010-es esztendő legszebb Vidi-gólját

Egykori brazil támadónk találata kapta a szavazatok 32 százalékát.

Múlt héten kezdődött és egészen július 3-ig tart honlapunkon az a szavazás-sorozat, melynek keretein belül ti dönthetitek el szavazataitokkal azt, hogy a több száz nagyon szép Vidi-gól közül melyik volt az elmúlt évtized legszebb találata. 

A játék menete

Egy adott naptári évből klubunk szakmai zsűrije kiválaszt 10 Vidi-gólt, ezeket egy videóba összegyűjtjük, ti pedig a cikkben található videó alatti szavazáson megjelölhetitek, a 10-ből melyik volt az esztendő legszebb találata. Minden héten egy újabb naptári év kerül terítékre, 2010-zel kezdtünk egy hete, június végére pedig eljutunk 2019-ig (a 2019-es gólokhoz csatoljuk a 2020-ban lejátszott mérkőzések góljait is). Amelyik gólra a legtöbb szavazat érkezik egy héten, bekerül a "döntőbe", és részt vesz a június 26-án kezdődő utolsó szavazáson, amikor eldől, hogy melyik Vidi-találatot tartjátok az évtized legszebbjének!

A játékban résztvevők között hetente kisorsolunk egy-egy 2019-2020-as hivatalos Vidi-mezt, az utolsó szavazáson résztvevők között pedig egy 50.000 forint értékű MOL-üzemanyagkártyát.

A játékszabályzatot ide kattintva tudod elolvasni.

2010 legszebb gólját a szavazataitok alapján André Alves szerezte

Csütörtök pontban éjfélkor lezárult az egy hete tartó szavazás, melyen rengetegen vettetek részt. Az összes szavazat 32%-át André Alves Haladás elleni bombagólja kapta, így ez a találat már biztos, hogy ott lesz a június 26-án kezdődő döntő szavazáson. 

Második helyen Niko FTC-nek lőtt gólja végzett, míg a képzeletbeli dobogó harmadik helyén ugyancsak egykori kiváló brazil csatárunk, André Alves kaposvári találata végzett. 

A szavazás folytatódik

Ne felejtsétek, folytatódik a gólszépségverseny, péntek délutántól a 2011-es esztendő legszebb Vidi-góljára szavazhattok jövő hét csütörtök éjfélig!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek