hu en
2020. Április 16. 16:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Erőnléti felmérésen vettek részt a játékosok a MOL Aréna Sóstóban

A hét első felében koronavírus-tesztet végeztek el a csapat tagjain, miután mindenki eredménye negatív lett, csütörtökön szigorú szabályok betartása mellett erőnléti felmérés következett. 

"A játékosok az elmúlt hetekben otthon, egyéni edzésterv alapján dolgoztak, igyekeztek pótolni a kiesett edzésmunkát. Ennek az otthoni munkának az eredményességét mértük fel csütörtökön a MOL Aréna Sóstóban. Ez a felmérés ahhoz hasonló fizikai tesztekből állt, amilyet egyébként félévente, nyáron és télen is el szoktak végezni a labdarúgók. Természetesen ezt megelőzően, a keddi napon koronavírus-tesztet végeztünk el az egész csapaton. Annak ellenére, hogy mindenki tesztje negatív lett, nagyon ügyeltünk arra, hogy a fizikai felmérésen a játékosok egyénileg jelenjenek meg. Átöltözve érkeztek és úgy is távoztak egyből a felmérést követően, vagyis nem töltöttek sok időt a stadionban és az öltözőt sem használták. Az, hogy mindenki negatív tesztet produkált, igazolta azoknak a szigorú intézkedéseknek az eredményességét, melyet klubunk a járvány hazai kitörésének első percétől alkalmazott" - tájékoztatta honlapunkat dr. Kovács Tibor csapatorvos. 

(Képünk a 2020 januári felmérésen készült.)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek