hu en
2020. Április 09. 08:30  -  molfehervarfc.hu   -   M4Sport   -   Fotó: www.molfehervarfc.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Pátkai Máté: "Elég régóta futballozom, de még hasonló sem történt velem"

Válogatott középpályásunk a stáb által kapott feladatok elvégzése mellett hatéves fiával szokott focizni a kényszerszünet alatt.

Válogatott középpályásunk adott hosszabb interjút az M4Sport számára, amelyben az otthoni edzések mellett a Vidi leállás előtti, egyre javuló formája, valamint a nemzeti csapatra váró feladatok is szóba kerültek.

„Elég régóta vagyok a futballpályán, de azért hasonló sem történt még meg velem, hogy ilyen hosszú időre otthon ragadjak. Nem hétköznapi ez a dolog, de a napi rutinom kevésbé változott. Három gyermek édesapjaként reggel fel kell kelnem, vannak kötelezettségeim. Amíg a nagylányomnak kezdődik az iskola, addig én elkezdem azt az edzésfeladatot itthon, amit a klubtól kapunk. Leginkább fizikai edzésekről van szó: megpróbáljuk szimulálni azokat az elemeket, amelyek egy edzésen előfordulhatnak. Sprintek, rövidebb futások, nyújtások, illetve vannak erősítések is, például lábra és felsőtestre. A hatéves fiammal focizok is, de azért az kicsit más, mintha az edzésen a srácokkal gyakorolnék" - nyilatkozta Máté.

A teljes beszélgetés elolvasható és meghallgatható ide kattintva.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek