hu en
2020. Április 14. 23:59  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
VIDISHOP
adidas akció a VidiShopban!

Ezúttal különböző adidas-termékeinket lehet megvásárolni 20 százalék kedvezménnyel, egészen április 14-éig!

Új hét, új akció indul a VidiShopban. A nagy sikerű mezakció után ezúttal különböző adidas termékeket lehet 20 százalék kedvezménnyel megvásárolni, többek között akciós áron juthattok hozzá a csapat 2019/2020-as gálaruházatához is. Természetesen nemcsak a játékosokon mérkőzésnapokon látható ruházat lesz akciós, több gyermek-, női- és férfi adidas termékre is érvényes a kedvezmény. A mindenki által ismert helyzet miatt a MOL Aréna Sóstóban található VidiShop ugyan zárva tart, de a www.vidishop.hu weboldalon továbbra is várjuk a megrendeléseket. 

Az összes akciós terméket az alábbi linkekre kattintva találod!

► a csapat gála- és edzőruházata

► férfi adidas termékek

► női adidas termékek

► gyermek adidas termékek

► adidas kiegészítők

A kedvezmény érvényesítéséhez a kosárban a "MOL Fehérvár FC bérletkód megadása/kupon megadása" mezőbe kell beírni az ADI20 kódot. A kupon felhasználásának módjáról itt írunk.

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze, az április 14-én éjfélig leadott rendelésekre, illetve a készlet erejéig érvényes. 25 000 Ft feletti rendelés esetén a házhozszállítás ingyenes. Az akció a hivatalos mérkőzés felszerelésekre nem vonatkozik.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek