hu en
2020. Március 27. 14:31  -  MOL Fehérvár FC   -   DAC   -   Fotó: DAC
Nélküled, az erkélyről!

A dunaszerdahelyi DAC buzdítja közös éneklésre a magyar futballszurkolókat.

A DAC futballklub és a sárga-kékeket támogató YBS fanklub ezzel a kezdeményezéssel is háláját szeretné kifejezni mindenkinek, aki a koronavírus miatti nehéz helyzetben kész másokon segíteni. Szeretnénk felhívni a Vidi-szurkolók figyelmét is erre a remek kezdeményezésre, 16:50-től zengjen a fehérvári erkélyeken is a Nélküled!

„Fogjunk össze, mutassuk meg az összetartozás erejét – hiszen mi mind egy vérből valók vagyunk! Az éneklésről készült felvételeiket pedig kérjük osszák meg saját Instagram vagy Facebook felületeiken, és használják a #veledNélküled hashtaget” - buzdít mindenkit egy kis éneklésre a dunaszerdahelyi klub.

A DAC kérése, hogy szombaton, 16:50-kor (a hivatalos meccskezdés előtt tíz perccel, akárcsak a MOL Arénában szokás) indítsák el a szurkolók a klubhimnusz lent található hivatalos verzióját, és a bevezető rész után már ki is lehet ereszteni a hangunkat. Hiszen annyi mindent kéne, még elmondanunk!

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek