hu en
2020. Március 27. 09:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
GYEREKSAROK
Vidi-élmény otthon is!

Online gyereksarok rovatunkban minden héten új játékokat találnak legkisebb szurkolóink.

Legyen akárki az ellenfél, érjen el bármilyen eredményt csapatunk, a gyereksarok töretlen népszerűséggel üzemel a MOL Aréna Sóstóban minden hazai mérkőzésünkön. Legfiatalabb szurkolóink lelkesen próbálnak ki mindenféle játékot, de itt lehet találkozni sérült, vagy eltiltott játékosainkkal, valamint kabalafiguránkkal, Stoplival is!

Labdarúgóink és mindenki kedvenc rókája sajnos szintén otthon készül a folyatásra, azonban így sem maradnak a gyerekek vidis elfoglaltság nélkül, hiszen minden kedden és pénteken különböző játékokat töltünk fel a molfehervarfc.hu/gyereksarok oldalra! A szülőknek mindössze annyi feladata lesz, hogy nyomtassa ki a pdf kiterjesztésű fájlokat, és indulhat a móka!  Kifestőinknek külön aloldalt hoztunk létre, ezt ide kattintva éritek el.

A visszvágó előtt idézd fel velünk az első mérkőzés legfontosabb eseményeit!

Színezd ki a hazai Vidi-mezben feszítő labdarúgót és szurkolj a csapatnak a Mezőkövesd elleni kupamérkőzésen!

Kösd össze vidis-kedvenceid fényképét azzal a mezszámmal, amelyben mérkőzéseken is láthatod. A játék letölthető a lenti képre kattintva.

Mennyire ismered kedvenc vidis játékosaid? Alábbi játékunkban három információból kell kitalálnod, hogy melyik csapattagra gondoltunk!

Találd meg az öt különbséget a két, egyformának kinéző fotó között!

Képben vagy kedvenc játékosaid állampolgárságával is? Most bizonyíthatod, új játékunkban a ZTE elleni kezdőcsapatot kell kitalálnod úgy, hogy nevek helyett egyelőre csak zászlók szerepelnek a képen. Töltsd le, és egészítsd ki nevekkel az ábrát!

Tornáztasd meg kicsit az elmédet is! Ne aggódj, nem adunk sokadik házifeladot, csupán kedvenc focistáid neveivel töltsd ki a lenti keresztrejtvényt, valamint keresd meg a labdarúgással kapcsolatos szavakat a vidis szókeresőben!

Kösd össze játékosunkat hazájának országának zászlójával!

Kösd össze vidis-kedvenceid fényképét azzal a mezszámmal, amelyben mérkőzéseken is láthatod. A játék letölthető a lenti képre kattintva.

Töltsd le a focipályás labirintust! A cél természetesen az, hogy egy egészpályás akció után eljutassuk a labdát a kapuba. A játék letölthetőek a lenti képekre kattintva.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek