hu en
2020. Március 21. 11:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Virtuálisan szimuláltuk le a szombati Paks - Vidit

A népszerű Football Manager 2020 nevű játékot hívtuk segítségül a hétvégi fordulóra.

Nemcsak szurkolóink, a játékosok és a szakmai stáb, hanem szerkesztőségünk is éppen Paksra készülne, hogy a szokásos módon felvezesse a hétvégi mérkőzést, valamint később beszámoljon az ott történtekről. Az ismert okok miatt erre nem kerül sor, azonban a körülményekhez igazodva, otthonról igyekeztünk mérkőzést szimulálni szombatra, ehhez pedig a Football Manager 2020 nevű játékot hívtuk segítségül.

A virtuális térben a 15. fordulóban került sor a Paksi FC - MOL Fehérvár FC bajnokira (az első körben Sóstón 3-1-re győzött a csapat), a Paks 12 szerzett ponttal a 10. helyen áll a tabellán, mi a másodikok vagyunk 28 egységgel. Csapatunknál azokat a játékosokat tettük be az első csapat keretébe a virtuális játék indításakor, akik a múlt heti, DVTK elleni bajnokin a valóságban is rendelkezésre álltak. A Paksnál ugyanígy, a múlt heti, valóságos állapotot vettük figyelembe, kiegészítve azzal, hogy Szakály Dénes sérülést szenvedett az Újpest elleni zárt kapus bajnokin. A 18-as mérkőzéskeretekbe, valamint a találkozó menetébe nem nyúltunk bele.

Természetesen ez csak egy játék, mindannyian abban bízunk, hogy minél hamarabb rendeződik a jelenlegi helyzet, és a valóságban is útra kelhetünk Paks irányába. Az sem baj, ha a monitoron túl az a kilencven perc majd sokkal szorosabb lesz.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek