hu en
2020. Március 20. 18:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nikolics Nemanja: "A klub gyorsan és profin reagált a történésekre"

Támadónkkal a rendkívüli helyzetről beszélgettünk.

- Profi sportolóként és háromgyermekes családapaként hogyan éled meg ezt a mostani helyzetet?

Felnőtt emberként muszáj megérteni ennek a kialakult helyzetnek a súlyosságát.A legfontosabb most az, hogy megóvjuk a szeretteinket, főleg a szülőket, nagyszülőket. Mindenkinek ugyanaz a célja, hogy biztonságban, minél hamarabb túl legyünk ezen a nehéz időszakon. A családommal, feleségemmel és gyermekeimmel mi is itthon tartózkodunk. Fontos kihangsúlyoznom azt, hogy ez az időszak nem egy extra szünet, a gyerekeknek és nekem is vannak feladataink, ezeket pedig minden nap el is végezzük. A klub gyorsan és profin reagált a történésekre, mindannyian egyéni edzéstervet kaptunk, emellett pedig olyan dolgokban is segítenek nekünk, mint például a helyes táplálkozás, hiszen jóval kevesebb terhelést kapunk most, mint amúgy rendesen az év ezen időszakában, ezért nyilván az étkezésünkön is változtatnunk kell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikolic Nemanja (@niko_nemanja) által megosztott bejegyzés,

- Nyilván nagyon nehéz megjósolni, hogy mikor folytatódhat a bajnokság, de azért beszéltetek erről is?

Úgy gondolom, a mostani helyzetben a sport csupán második helyen áll mindenkinél. Ugyanakkor mindannyian úgy készülünk, hogy bármikor folytatódhat a bajnokság, ennek megfelelően állította össze számunkra a szakmai stáb is az egyéni edzésterveket. Bizonyára néhány napra szükségünk lesz az újrakezdés előtt, hiszen közös labdás gyakorlatokat értelemszerűen most nem tudunk elvégezni. De jelenleg az a legfontosabb, hogy mindenki vigyázzon magára és maradjon otthon a családjával!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek