hu en
2020. Március 18. 15:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kövessétek a Vidit a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Exkluzív tartalmak a MOL Fehérvár FC Facebook-oldalán és a Vidinstagramon.

Ahogy a játékosok is otthonukban készülnek a szezon folytatására, úgy nem állt meg az élet a Vidi online felületein sem, hiszen igyekszünk ebben a nem mindennapi helyzetben is a legfrissebb és legfontosabb információkat megosztani szurkolóinkkal.

Ha még nem tetted, érdemes követni a csapat életét Facebookon és Instagramon is, hiszen a bejegyzésekben és sztorikban is exkluzív tartalmakkal találkozhatsz ebben az időszakban is. Facebook-oldalunkat több mint 72 000 felhasználó kedveli, a Vidinstagramon pedig túl vagyunk a 17 700. követőn, és már hatezernél is több poszt született az elmúlt évek alatt. Utóbbi felületén egyébként ha az általunk követett profilokra lépsz, megtalálod a többi fehérvári sportegyesület, valamint játékosaink oldalát is, így az ő mindennapjaikat is követni tudod majd!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek