hu en
2020. Március 16. 14:27  -  MOL Fehérvár FC   -   Fotó: molfehervarfc.hu
KÖZLEMÉNY
Felfüggesztették az OTP Bank Liga küzdelmeit is

Meghatározatlan ideig felnőtt csapataink edzései sem folytatódnak.

Az elmúlt napokban folyamatosan léptek a nemzeti- és nemzetközi labdarúgó-szövetségek a koronavírus okozta járvány miatt, hétfő délután pedig a Magyar Labdarúgó Szövetség is bejelentette, hogy felfüggeszti az összes jelenleg is futó bajnokságot – így természetesen az OTP Bank Ligát és a Magyar Kupát is.

Jelen pillanatban nincs információnk arról, hogy mikor folytatódnak a küzdelmek, klubunk vezetése pedig úgy határozott, hogy ebben a helyzetben a felnőtt csapatok edzései sem lesznek megtartva határozatlan ideig. Játékosaink a szakmai stáb által tervezett egyéni edzésprogram alapján folytatják a felkészülést, az irodában dolgozó kollégák pedig otthoni munkavégzés formájában biztosítják a klub működését.

Kérjük szurkolóinkat, hogy amennyiben tehetik, maradjanak otthon és tartsák be a kormány, valamint a szakhatóságok kéréseit annak érdekében, hogy ne gyorsuljon fel a járvány terjedése. 

Bízunk benne, hogy hamarosan újra ott lehetünk a MOL Aréna Sóstóban, együtt, veletek.
Hajrá, Vidi!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek