hu en
2020. Március 14. 12:45  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nem utaznak el a Vidi játékosai a válogatottakba

A FIFA hivatalos levélben arról adott tájékoztatást, hogy az egészségügyi helyzetre való tekintettel a klubok nem kötelesek elengedni játékosaikat a válogatottakba. 

A FIFA március 13-án hivatalos levélben arról adott tájékoztatást, hogy az Egészségügyi Világszervezet által világjárványnak minősített koronavírus miatt a klubok nem kötelesek elengedni válogatott labdarúgóikat a válogatottakba, illetve maguk a játékosok is megtagadhatják azt, hogy részt vegyenek a válogatottjuk programján.

Ahogy arról péntek este már beszámoltunk, a bolgár - magyar válogatott meccset hivatalosan is elhalasztották. Hasonló intézkedésre egyelőre nem került sor a többi érintett válogatott esetében, ahogy azt korábban már jeleztük a Vidiből Stopira, Armin Hodzic, Boban Nikolov és Visar Musliu is kapott meghívót hazája válogatottjába. Klubunk azonban nem engedi el a játékosokat, hiszen ebben a helyzetben az egészség védelme és a megfelelő megelőző intézkedések mindennél fontosabbak.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek