hu en
2020. Március 13. 17:13  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Berke Balázs vezeti a DVTK elleni meccsünket

Hatodik alkalommal találkozunk a 36 éves játékvezetővel a szezonban.

Péntek este tette közzé az MLSZ az OTP Bank Liga 25. fordulójának játékvezetői küldését. Ennek értelmében a MOL Fehérvár FC - DVTK találkozón Berke Balázs fújja majd a sípot a MOL Aréna Sóstóban.

A két asszisztens Georgiou Theodoros és Bornemissza Norbert lesznek, Szilasi Szabolcs és Hanyecz Bence az alapvonalak mögül segítik Berke munkáját, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Király Zsolt látja el. 

Berke Balázs 1984. február 20-án született Nagykanizsán, a 2011-2012-es szezonban lett tagja az NB I-es bírói csapatnak.

Ebben a szezonban a Kisvárda elleni 3-0-ás siker, az FTC elleni 2-1-es vereség, a DVTK elleni 3-1-es győzelem, a 2-0-s kisvárdai mérkőzés és a januári Vidi - Bp. Honvéd 0-0-ás találkozó alkalmával találkoztunk már vele.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek