hu en
2020. Március 12. 15:14  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat – A Vidi uralja a Magyar Kupa szerdai játéknapjának álomcsapatát

Hét labdarúgónk is ott van a visszavágók legjobb tizenegyében.

Szerdán a Magyar Kupában csapatunk 5-0-ra legyőzte a Zalaegerszeg együttesét és jutott tovább az elődöntőbe, jövőbeli ellenfelünk, a pedig Mezőkövesd a Puskás Akadémia elleni döntetlennel lépett a következő körbe. Eközben Szegeden a Honvéd a Paks legyőzését követően találkozik majd áprilisban a Dorogon túllépő MTK-n. Ezúttal ennek a négy találkozónak az adatait felhasználva állítottuk össze az OTP Bank Liga fordulók után már megszokott InStat-álomcsapatot, amelyeben a nagyarányú sikerünknek köszönhetően hét játékosunk is helyet kapott. A játéknap legjobbja a bombagólt szerző Lyes Houri lett, 364-es értékkel.

A negyeddöntők visszavágójának legjobb tizenegye:

Kovácsik Ádám, MOL Fehérvár FC (305-ös érték) Nego Loic, MOL Fehérvár FC (290), Kamber Djordje, Budapest Honvéd (345), Stopira (280), Hangya Szilveszter, MOL Fehérvár FC (298) – Cseke Benjámin, MTK (279), Lyes Houri, MOL Fehérvár FC (364) – Prosser Dániel, MTK (325), Armin Hodzic, MOL Fehérvár FC (355), Ivan Petrjak, MOL Fehérvár FC (358) – Bíró Bence, MTK (291)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek