hu en
2020. Március 11. 10:55  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Bogár Gergő vezeti a szerda esti meccsünket

Fiatal, 28 esztendős sporttárs dirigálja a ZTE elleni kupavisszavágónkat.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a szerda esti MOL Fehérvár FC - ZTE FC MK-visszavágót a 28 éves Bogár Gergő sporttárs vezeti. A fiatal spori nem ismeretlen számunkra, vezetett mát korábban kupameccset és bajnokit is csapatunknak.

Bogár először még 2017 őszén, a Vác ellen 3-1-re elveszített Magyar Kupa-mérkőzésen bíráskodott csapatunk találkozóján, ezt követően a 2018/2019-es idényben a Vidi - MTK-t vezette, melyen 4-2-re nyertünk. Az idei szezonban a DVTK elleni 5-1-es sikerünk alkalmával is Bogár sporttárs fújta a sípot, legutóbb pedig Debrecenben találkoztunk vele, ott csapatunk 1-1-es döntetlent ért el a Loki ellen.

Bogár Gergő segítői asszisztensként Garai Péter és Vígh-Tarsonyi Gergő, tartalékként Lémon Oszkár, alapvonali játékvezetőként pedig Erdős József és Solymosi Péter lesznek a 17:30-kor kezdődő kupameccsen.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek