hu en
2020. Március 11. 19:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
TUDÓSÍTÁS
5-0-ra győztünk a ZTE elleni kupavisszavágón

Hodzic kétszer, Funsho, Houri és Nikolics egyszer voltak eredményesek. 5-2-es összesítéssel jutottunk az elődöntőbe.

Csapatunk szerdán 17.30-tól fogadta a ZTE FC-t a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján. A vendégek 2-0-ra megnyerték az első találkozót, így előnyből várhatták a mérkőzést.

A 7. percben Houri szögletét Hodzic védhetetlenül fejelte a bal felsőbe (1-0).

A 11. percben Funsho, a 13. percben Musliu előtt adódott gólszerzési lehetőség, de ezek kimaradtak. A ZTE a 20. percben egészen közel került az egyenlítéshez, de Babati centikkel lemaradt Ostrek lapos beadásáról. A 26. percben összesítésben egyenlítettünk, Petrjak balról, laposan adott középre, Funsho pedig közelről a hálóba lőtt (2-0).

Három perccel később Houri hatalmas gólt lőtt 24 méterről a kapu bal oldalába, félóra kellett, hogy nálunk legyen az előny (3-0). 

A 33. percben Houri parádés labdájával indulhatott kapu felé Petrjak, a lapos lövést Demjén bravúrral védte. A félidő hátralévő részében nem forogtak veszélyben a kapuk, így 3-0-s eredménnyel mehettünk szünetre.

A második félidő 8. percében Stieber beadását Ikoba fejelte kapura, Kovácsik hatalmasat védett. Egy perccel később Petrjak egy csel után kapura lőtt 15 méterről, Demjén bravúrral mentett. A 61. percben jött a negyedik Vidi-gól: Hodzic passzolt Petrjaknak, aki a bal szélről szépen ívelt középre Nikonak, ő 6 méterről kapura lőtt, a labda a gólvonalon álló védőről visszapattant Hodzic elé, ő pedig közelről a kapuba bombázott (4-0).

A 62. percben Kocsis beadását Ikoba közelről kapu fölé emelte, majd Babati lövését védte Kovácsik. Magabiztosan őriztük előnyünket, kicsit visszafogottabban folyt a meccs, aztán a végén megint rákapcsoltunk. A 87. percben gyors kontra végén Petrjak passzolt Nikolicsnak, aki 17 méterről kapásból lőtt kapura, egy védőről szögletre pattant. Két perccel később Petrjak szögletét Futács megcsúsztatta, a hosszún érkezett Niko és közelről megszerezte az ötödik találatunkat (5-0)!

5-0-ra győztünk, 5-2-es összesítéssel jutottunk a Magyar Kupa elődöntőjébe.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek