hu en
2020. Március 09. 11:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
STATISZTIKA
InStat 24. forduló – Stopira és Houri a hét álomcsapatában

Ivan Petrjak és Funsho Bamgboye is kiemelkedően teljesített az elemzőcég számításai szerint.

Csapatunk remek második félidőt produkálva 4-1-re nyert a Pancho Arénában a Puskás Akadémia FC ellen szombaton. Az InStat ezúttal is elkészítette a hétvége folyamán a forduló részletes statisztikai elemzését. A 24. forduló után az az érdekes helyzet állt elő, hogy bár csapatunkból Ivan Petrjak (310-es érték) és Funsho Bamgboye (290) kapták a legjobb számokat, posztjukon volt olyan labdarúgó a fordulóban, akik a számok alapján jobb mutatókat hoztak, így ők ezúttal nem tudtak bekerülni az álomcsapatba. Ivan a 24. kör 4., Funsho pedig a 10. legjobb játékosa lett, ám Radó András és Cseri Tamás ezúttal megelőzte őket a balszélső, illetve a jobbszélső posztján.

Balhátvédünk, Stopira viszont a legjobbnak bizonyult ebben a pozicíóban, Lyes Houri pedig a második legjobb értéket kapta védekező középpályásként, így ők ott vannak a legjobb 11-ben. Említésre érdemes még Pátkai Máté teljesítménye is, aki nem kevesebb, mint 15 átadást csípett el (egyet az ellenfél térfelén), ezzel a kategória legjobbja lett a múlt héten, Kovács István pedig holtversenyben a legtöbb kulcspasszt adta szombaton csapattársainak (négyet).

A 24. forduló legjobb csapata az InStat-értékek alapján.

Dibusz Dénes, FTC (306) – Lovrencsics Gergő, FTC (276), Kamber Djordje, Honvéd (278), Róbert Pillar, Mezőkövesd (276), Stopira, MOL Fehérár FC (274) – Igor Kharatin, FTC (289), Lyes Houri, MOL Fehérvár FC (276) – Cseri Tamás, Mezőkövesd (301), Nagy Dániel, Mezőkövesd (329), Radó András, ZTE (312) – Rui Pedro, DVTK (325)

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek