hu en
2020. Március 08. 19:33  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II: 1-1-es döntetlen a Veszprém ellen

A mieink szereztek vezetést, de Pető Tamás csapata még a szünet előtt egyenlíteni tudott büntetőből, a második félidőben pedig már nem változott az eredmény.

NB III Nyugati csoport, 2019-2020, Tavaszi szezon, 18. fordulóMeccs center 
1-1
(1-1)
Galacs Erik 19
MOL Fehérvár FC II:
Kovács Dániel -- Nyári Patrik (Horváth 84), Pápai (Molnár 77), Major, Galacs Erik, Dinnyés, Vágó, Tamás Olivér (Szalai 46), Kojnok, Mocsi, Szabó Levente
Nagy 41
VLS Veszprém:
Deczki -- Felber, Gulyás, Major (Venczel 64), Gálfi (Molnár 46), Somogyi, Nagy, Rédling, Vass, Lőrincz, Kiliti
2020.03.08. SzékesfehérvárMOL Aréna SóstóJátékvezetők: Sipos KatalinLegeza LászlóHalmai Kristóf

Vasárnap délelőtt közel három hónapos pihenőt követően folytatódott az NB III-as pontvadászat fiatal csapatunk számára. A felkészülési időszak jól sikerült, a keretben nagy változások nem történtek, mindössze Ódor Máté távozott az NB II-es Szeged csapatához, Tajti Bálint pedig az NB III-as Gyöngyös együttesében folytatja pályafutását. A Vidi első csapatából a vasárnapi találkozón négy NB I-es kerettagra számíthatott Tímár Krisztián (Kovács Dániel, Tamás Olivér, Nyári Patrik, Szabó Levente). A találkozót az NB I-es csapat szakmai stábja - Joan Carrillo, Xavier Coll Planas, Brockhauser István és Szalai Tamás - a helyszínen tekintette meg.

Jól kezdtük a mérkőzést, több veszélyes helyzetet is sikerült kialakítanunk. A 16. percben egy szélről érkező beadást fejelhetett Pápai közelről kapura, a veszprémi kapus már verve volt, de egy védőnek sikerült kirúgnia a gólvonal elől a labdát. A 19. percben egy nagyszerűen begyakorolt szabadrúgás-variációból megszereztük a vezetést, Galacs Erik volt eredményes (1-0). A folytatásban kiegyenlítettebb lett a játék és még a szünet előtt egyenlíteni tudott a Veszprém: Dinnyés kezezett a 16-oson belül, a büntetőt Nagy értékesítette (1-1).

A második félidő elején ismét a fehérvári fiatalok játszottak veszélyesebben, egy szabadrúgást követően Szabó Levente elé került a labda, nem sokkal lőtt kapu mellé. Többet birtokoltuk a labdát, de a jól záró veszprémi védelem mellett nem tudtunk gólhelyzeteket kialakítani. Az utolsó tíz percben bármelyik együttes megszerezhette volna a győztes találatot, így a látottak alapján - bár valamivel többet birtokoltuk a labdát - igazságos döntetlen született.

Második csapatunk március 14-én, szombaton délután a listavezető Érd otthonába látogat.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek