hu en
2020. Március 07. 19:40  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Joan Carrillo: „Mindenki hittel és nagy intenzitással játszott"

A két vezetőedző értékelte a Puskás Akadémia FC - MOL Fehérvár FC bajnokit.

Joan Carrillo:

„Jó mérkőzést játszottunk, egy támadólag fellépő Puskás Akadémia ellen. Jól kezdtük a találkozót, voltak lehetőségeink, de egy hibánk után megszerezte a vezetést a hazai csapat, majd kiegyenlítetté vált a találkozó. A szünetben Juhász Rolandot sérülés miatt kellett lecserélnünk, majd a háromvédős rendszer mellett döntöttünk. Az edzéseken és az edzőmérkőzéseken már dolgoztunk ezen a felálláson. Kockázatot kellett vállalnunk, és ez ma bejött, mert mindenki hittel küzdött és nagy intenzitással játszott a pályán. Jó labdabirtoklásaink voltak az ellenfél tizenhatosának közelében, a játékosok remek döntéseket hoztak és nagyon motiváltak voltak. Nem voltam különösebben ideges a szünetben, mert a játékosok teljesítményét és arcát látva meg voltam győződve arról, hogy hiába vagyunk hátrányban, meg tudjuk fordítani a találkozót.”

Vezetőedzőnk a sajtótájékoztató végén külön szót kért, két okból is.

„Tudom, hogy csak vasárnap lesz, de itt ragadnám meg az alkalmat arra, hogy boldog nőnapot kívánjak minden magyar hölgynek. Külön köszönteném a Vidi-szurkoló lányokat és asszonyokat, a játékosok és a stáb családtagjait, valamint természetesen a feleségemet is. Emellett külön szeretném megköszönni a mai biztatást azoknak, akik itt voltak a Pancho Arénában. Remek hangulatot teremtettek, most pedig arra kérnék mindenkit, hogy szerdán, a ZTE elleni kupamérkőzésre is jöjjenek ki minél többen és támogassák a csapatot. Sokkal könnyebb így játszani, hogy a hátuk mögött érzik a biztatást.”

Hornyák Zsolt:

„Nagyon szomorú vagyok a végeredmény miatt. Három, ha szigorú vagyok, akkor négy gólt rúgattunk magunknak. Ilyen hibákat az élvonalban szereplő játékosok nem követhetnek el. Ezek alaphibák voltak, ilyen szituációkból egy is sok, nemhogy három. Az első félidőben agresszívek voltunk, láttam az akaratot, de a Vidi egy jó csapat, amely kihasználta, hogy visszahoztuk őket a meccsbe. Igyekeztünk előre változtatni, Gyurcsó előrébb lépett, jött Sós Bence gyorsítani a széleket, Favrov is feljebb ment, de ezek már csak próbálkozgatások voltak, 3-1-nél...Ezt a mérkőzést simán tudtuk volna hozni, de végül nekem kell gratulálnom a győzelemhez a Vidinek!”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek