hu en
2020. Március 05. 19:27  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nikolics Nemanja az RBD vendége volt csütörtök este

A jó hangulatú beszélgetés alkalmával megtelt az RBD törzshelye.

Csapatunk a szerda esti, ZTE elleni MK-meccs után csütörtökön délután edzett Sóstón, majd ezt követően Nikolics Nemanja a belvárosi Club 1941-be ment, ahol közel másfél órán keresztül beszélgetett kötetlenül a Vidi-szurkolókkal. Az érdeklődés hatalmas volt, szinte teljesen megtelt az RBD törzshelye, a szurkolók pedig vastapssal köszöntötték kedvencüket.

Niko hosszasan mesélt a varsói és chicagói évekről, élményeiről, de természetesen a vidis terveit is megosztotta a drukkerekkel. Legnagyobb álma, hogy a Vidi játékosaként is hallhassa a BL himnuszát, valamint a Magyar Kupa még hiányzik a gyűjteményéből, azt is szeretné elhódítani a csapattal és mint mondta, sem ő, sem pedig a társak nem mondtak le arról, hogy idén sikerüljön a duplázás a hazai színtéren.

A rendkívül jó hangulatú beszélgetés végén természetesen a drukkerek közös képeket készítettek Nikoval, aki nem érkezett üres kézzel, a szurkolók legnagyobb örömére dedikálókártyákat hozott magával, így senki sem távozott üres kézzel az ultrák törzshelyéről.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek