hu en
2020. Március 04. 22:45  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "Szeretnék elnézést kérni a szurkolóinktól"

A két vezetőedző értékelte a zalaegerszegi kupamérkőzést.

Joan Carrillo:

"Először is gratulálok a Zalaegerszegnek a győzelemhez. A játék képe alapján nem biztos, hogy jobbak voltak nálunk, de azzal nem lehet vitatkozni, hogy szereztek két gólt és nyertek 2-0-ra. Az első félidőt nem kezdtük rosszul, bár a labdajáratás ritmusa lassabb volt, mint amelyet látni szeretnék, mégis sok helyzetet tudtunk kialakítani – ezek azonban kimaradtak. A második játékrészt viszont a hazaiak kezdték jobban, majd egy szép támadás végén meg is szerezték a vezetést. Ezt követően mentünk az egyenlítésért, szervezetlenné váltunk és megkaptuk a második gólt is. Komplikált helyzetbe hoztuk magunkat, de hiszem, hogy van olyan minőségi a keretünk, hogy képesek vagyunk megfordítani a párharcot a szerdai visszavágón. Azt megígérem, hogy harcolni fogunk a továbbjutásért szerdán is a hármas sípszóig. A szurkolóinktól pedig szeretnék elnézést kérni az eredmény és a mutatott játék miatt is.”

Márton Gábor:

"Az ilyen mérkőzést könnyű értékelni, nagyon örülök annak, ahogyan a csapat bizonyos dolgokra reagált. Ilyen összeállításban talán még soha nem játszottak, de mindenki bizonyította, hogy lehet rá számítani. Hegedűs Olivér debütálása is pozitívum, de ez most egy dolog, hiszen a futball napról-napra, hétről-hétre változik. A mai meccs is fontos volt számunkra, a ma lehetőséget kapó labdarúgók is a ZTE NB I-es csapatának tagjai, akik így vagy úgy valamilyen szempontból kicsit le voltak maradva. Nagyon örömteli volt az a visszajelzés, amelyet ma kaptam tőlük, igazi csapat voltunk ma. Mindenki megtett mindent a pályán, egységesen futballoztunk.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek