hu en
2020. Március 04. 16:40  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Puskás Akadémia FC elleni bajnokira vásárolt jeggyel Pannát támogatod!

A szombati mérkőzés teljes jegybevételét a kétéves Utasi-Tóth Panna gyógyulására ajánlja fel a felcsúti klub.

Szurkolj a helyszínen a Puskás Akadémia FC elleni bajnokin, és a megvásárolt belépőd összegével támogasd a kétéves Utasi-Tóth Panna gyógyulását! 

Panna 2017. május 21-én született oxigénhiányos állapotban, cisztákkal a fejében, amelyek megakadályozzák, hogy végtagjait megfelelően mozgathassa. A kislány gyógyítására, állapotának javítására több lehetőség is van, ám az eddig is hatalmas áldozatot vállaló család a költségeket egyedül nem képes előteremteni. A Puskás Akadémia FC úgy határozott, hogy a csapatunk elleni mérkőzés teljes bevételét Panna gyógykezelésére ajánlja fel.

Legyünk minél többen a vendégszektorban is és segítsünk Pannának!

Ha a meccsbelépő megvételén túl is szeretnél segíteni a családnak, úgy is megteheted, hogy az alábbi számlaszámra utalod a gyógyulásának segítésére szánt összeget: 

Utasi-Tóth Panna: OTP 11773487-01674215-00000000 

IBAN: HU36 1177 3487 0167 4215 0000 0000 

BIC(SWIFT) kód: OTPVHUHB 

Fontos, hogy a közleményben legyen feltüntetve: “PANNA ADOMÁNY” 

A szombati Puskás Akadémia FC - MOL Fehérvár FC bajnokival kapcsolatos szurkolói- és jegyinformációkat ide kattintva olvashatod!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek